Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αλλαγή ...διάθεσης

Καλή σαιζόν φίλοι μου. Η koutsoballa είναι εδώ, πιο δυναμική και πιο ενημερωμένη. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε (λίγο) τη θεματολογία μας και να αναδείξουμε μια διαφορετική σκοπιά των πραγμάτων. Τέρμα οι πολιτικού περιεχομένου αναρτήσεις, παρά ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις ανάγκης τίμιας και σοβαρής ενημέρωσης. Ο λόγος είναι ο εξής: Ακούσατε τις δηλώσεις της μαριονέτας, που παίζει το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας; Μπείτε στον κόπο να τις συγκρίνετε με τις δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του Μεσοπρόθεσμου, επτά μήνες πριν. ΙΔΙΕΣ κι απαράλλαχτες. Μπείτε επίσης στον κόπο, να δείτε την ειδησεογραφία των ημερών. ΙΔΙΑ με των τελευταίων τριών ετών. Οι "άμεμπτοι", "έγκυροι" δημοσιογράφοι-φερέφωνα παραμένουν οι ίδιοι, το μόνο που αλλάζει είναι ο εκάστοτε κομπάρσος, που παίζει το ρόλο του υπουργού-dealer πόνου-άβουλου πιονιού της Κατοχής που έχουν επιβάλει. Επομένως, τι μας απομένει; Να τους γράψουμε...ναι ναι εκεί που σκέφτηκες, πονηρέ μας αναγνώστη.

Και τώρα λοιπόν, τί; Πολλές πολλές αναρτήσεις για gossip (φτωχό κι αυτό, πάνε οι παλιές καλές εποχές), lifestyle, κοινωνικά θέματα, αθλητικά και γενικώς, θέματα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ. Τέρμα τα πλαστά διλήμματα, τέρμα η προσπάθεια τρομοκρατίας, τέρμα η προσπάθεια χειραγώγησης. Τώρα ξέρουμε. Και τον τρόπο ν'αμυνθούμε και τον τρόπο ν'αντεπιτεθούμε. Και θα τον μάθουν ΟΛΟΙ τους πολύ σύντομα. Γι'αυτό και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να το ρίξουμε στο σορολόπ.

Θέλουμε να τους δείξουμε ότι ΔΕΝ μας ελέγχουν, και ούτε πρόκειται. Έχουν ημερομηνία λήξης και το ξέρουν. Ενώ, όμως, αυτοί έχουν ήδη καπαρώσει μια μεγάλη θέση στην Ιστορία, δίπλα στο όνομα του Εφιάλτη, εμείς θα συνεχίσουμε, γιατί απλά αυτή είναι η Ζωή. Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. Εν κατακλείδι, τι θα δείτε στην koutsoballa; Πολλά πολλά, που σας προκαλούμε να μείνετε εδώ να τα μοιραστείτε μαζί μας. Α και πολύ sex...Ναι ναι, αυτό. Γιατί; Μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε πολλή προπόνηση, για να είμαστε έτοιμοι να ...όταν χρειαστεί. Το έπιασες το υπονοούμενο;;;


Υ.Γ   Σας ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας, όλους εσάς, γιατί μας έχετε βοηθήσει ν'ανεβούμε πολύ, τον τελευταίο καιρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου