Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ανταλλαγή εγγράφων με Βιντιάδη, σενάρια για Ξενιάδη!


Υπό διαφορετικές συνθήκες ο χρόνος που απαιτείται από την πλευρά των Βιντιάδη-Χάρις προκειμένου να αποφασίσουν αν θα ασχοληθούν με την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι σημαντικός.
Οι δύο μήνες που τέθηκαν αρχικά, αλλά και οι δέκα μέρες (μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου) που δεσμεύθηκε προς τον Μαύρο ο Βιντιάδης, δείχνουν θετική αύρα. Ακόμα και οι συνεχιζόμενες ανταλλαγές εγγράφων και η παροχή οικονομικών στοιχείων από την ΠΑΕ εκλαμβάνεται ως θετική υποσημείωση. Ωστόσο, τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν είναι διόλου απλά, ώστε να περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης.
Αναζητούν χρήματα για τις ανάγκες της ΠΑΕ Μαύρος και ΔημητρέλοςΒλέπετε, τα αβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που σφίγγουν σαν θηλιά γύρω από την ομάδα δεν επιτρέπουν καμία καθυστέρηση. Εστω και αν στην ΠΑΕ έχουν αποδειχθεί άριστοι συνομιλητές και έχουν καταφέρει να περιορίσουν τις αντιδράσεις από τους παίκτες και τους υπόλοιπους πιστωτές, το πρόβλημα χτυπά επιτακτικά την πόρτα της ΑΕΚ. Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι θα συμβεί και πότε η κατάσταση θα έχει φτάσει στο απροχώρητο, δίχως δυνατότητα να κάνει κάποια κίνηση για να κερδίσει χρόνο.

Και υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν μπορούν να πάρουν άλλο χρόνο. Βέβαια, η προτεραιότητα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι οι συναλλαγές με το Δημόσιο και με τους νυν παίκτες, αφήνοντας πιο πίσω τις παλιότερες υποχρεώσεις. Ετσι κι αλλιώς, ακόμα και αν γίνουν προσφορές και τελεσιδικήσουν αρνητικά για την ΑΕΚ, θα απαιτηθούν αρκετοί μήνες μέχρι να πάρουν χρήματα αυτοί οι παίκτες.Γι' αυτό στις τελευταίες επαφές από την πλευρά της διοίκησης λέχθηκε προς την πλευρά των Βιντιάδη-Χάρις πως θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα ώστε το συντομότερο δυνατό να εκταμιευθεί κάποιο ποσό για τις ανάγκες της ΠΑΕ. Ξέρουν πως αυτό φαντάζει δύσκολο με τις παρούσες συνθήκες, αλλά δεν βρίσκουν πόρους όσες επαφές και αν έχουν κάνει.
Το τραγικό για την ΑΕΚ είναι πως στη διαδικασία φαίνεται πως επιστρέφει... δυναμικά ο Βασίλης Ξενιάδης. Προχθές ξεκίνησε ως απλή πληροφορία, αλλά χθες εντάθηκαν οι φήμες πως ο επιχειρηματίας που αναστάτωσε την ΑΕΚ τη περυσινή περίοδο είδε... φως και μπαίνει ξανά στη διαδικασία.
Το κακό είναι ότι στην απελπισία που βρίσκεται η ΠΑΕ αυτήν την περίοδο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να υπάρξει και νέα επαφή με τον Ξενιάδη. Αλλωστε, όποιος μπορεί να βρεθεί αυτή τη στιγμή με μετρητά είναι "καλοδεχούμενος", αν και μετά θα έχει να κάνει με την ΕΕΑ και τις προϋποθέσεις για να αναλάβει μια επαγγελματική εταιρεία.
Εκτός ελέω περικοπών ο Τσιάρτας
Είναι σαφές από το καλοκαίρι πως στην ΑΕΚ έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στον Θωμά Μαύρο και στον Βασίλη Τσιάρτα. Μολονότι αποτέλεσε επιλογή του Θωμά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και είχαν καλή σχέση, κάποια επεισόδια που υπήρξαν εκείνη την περίοδο δημιούργησαν ψυχρότητα.
Και ο χρόνος δεν μπόρεσε να γιατρέψει τις πληγές. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως εντάσσεται και η απόφαση που πήρε ο Θωμάς -στο πλαίσιο των γενικών περικοπών στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα ταξίδια- να μη συμπεριλάβει τον Τσιάρτα στην αποστολή που θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.
Ο Θωμάς έμαθε πως και στα ταξίδια της περσινής σεζόν δεν συμμετείχε (σε όλα τουλάχιστον) ο Γκρέταρσον και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, η οποία φανερώνει όμως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους. Επίσης, αποφασίστηκε να μειωθεί το προσωπικό ασφαλείας και οι παίκτες που θα επιλέγει ο Βλάχος, που θα είναι πλέον μάξιμουμ 19.


Όπου φτωχός κι η μοίρα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου