Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η μπάλα είναι πόρνη;


Τέλος και με το Μουντιάλ του 2014, με την Γερμανία να το σηκώνει και τους βραζιλιάνους ν'ανασαίνουν με ανακούφιση, μιας και θα ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο στους μισητούς γείτονες αργεντινούς, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Όσο και αν μας εκνευρίζει να βλέπουμε το τσόκαρο την Μέρκελ να πανηγυρίζει και να χαίρεται, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι η γερμανική ομάδα άξιζε περισσότερο το κύπελλο από τους κάγκουρες της Αργεντινής. Οι οποίοι είχαν δυο τρεις απίθανες ευκαιρίες να κλέψουν το ματσάκι, αλλά η αμπαλοσύνη και η ασχετίλα που βρωμάνε οι Ιγκουαϊν και Παλάσιος τους το στέρησε. Δεν μιλάμε για τον περιπατητή Μέσσι, ο οποίος εξαφανίστηκε εκεί που τον χρειαζόταν η ομάδα του πιο πολύ. Πολύ βαρύ το φορτίο της κληρονομιάς του Ντιεγκίτο, για να το αντέξει ο κόντρα ξυρισμένος με Gillette, σταρ της πλάκας. Και πάνω απ'όλα, κύριε Μασεράνο δεν γίνεσαι ηγέτης της ομάδας κλωτσώντας, χτυπώντας και καταστρέφοντας. Γιατί η Αργεντινή εκεί έχασε το παιχνίδι. Αντί να εκμεταλλευτεί την αργή γερμανική άμυνα και να τους βγάλει τα συκώτια στο τρέξιμο, με τον Λαβέτσι, τον Ρόχο ή όποιον άλλο μπορεί, κλείστηκε πίσω απ'τη μπάλα και περίμενε τα πέναλτυ. Πάρτα λοιπόν τώρα και άντε γεια.

Δηλαδή οι Γερμανοί παίξαν μπαλάρα; Αρχίδια! Μια μπούκα της προκοπής δεν ήταν ικανοί να κάνουν. Πασούλες, σεντρίτσες, μαλακίτσες και εύκολη λεία στους Αργεντίνους. Ο Οζίλ έφαγε τα κλωτσίδια του και ψιλοέκανε την πάπια. Ο Μίλλερ έκανε οντισιόν για θεατρικό και οι μόνοι που μάτωσαν κυριολεκτικά ήταν οι Λαμ και Σβαϊνστάϊγκερ, που μαζί με τον τεράστιο Χούμμελς, κατάπιαν μόνοι τους όλη την Αργεντινή. Αλλά το γκολ ήρθε εκεί που έπρεπε, με ωραίο τρόπο, από ένα τυπάκο, πιο μυρωδιά και απ'τον Γκέκα. Κι όμως φιλέ...Και κοντρόλαρε, και το έστειλε και κέρδισε και αιώνια φήμη. Τι σου είναι τελικά η μπάλα...Πόρνη 

Υ.Γ Ο Μέσσι σαν καλύτερος παίκτης του τουρνουά; Παπάρες...Όλα για τους χορηγούς ρε ξεφτίλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου