Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Οι δισκογραφικές ενώνονται για να σώσουν το HMV!

Οι δισκογραφικές ενώνονται για να σώσουν το HMV!Λέγαμε πριν λίγες μέρες για την αλυσίδα μουσικής, DVD και games HMV, η οποία επιβεβαίωσε ότι μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης. Οι μετοχές της εταιρίας, μάλιστα, αποσύρθηκαν ήδη από την διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου... 

Αυτή η λύση φάνηκε στους ιθύνοντες της εταιρίας ως η πιο ενδεδειγμένη μετά την άρνηση των προμηθευτών να παράσχουν 300 εκ. λίρες δάνειο για να πληρώσει η αλυσίδα μέρος του χρέους στην τράπεζα, αλλά και να προβεί στην απαραίτητη εσωτερική αναδιάρθρωση. 

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι μεγάλες εταιρίες έχουν βρεθεί σε ένα τραπέζι για να σώσουν τελικά την πολύ μεγάλη αλυσίδα. Universal Music, Warner Music και Sony είναι αποφασισμένες να περιορίσουν το περιθώριο κέρδους τους, να μειώσουν τις τιμές των προϊόντων, αλλά και να εξασφαλίσουν καλύτερη πίστωση στο HMV προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση στην οποία έχει περιέλθει. Και για τις ίδιες θα είναι πλήγμα το κλείσιμο τόσων καταστημάτων retail, αλλά και το να αφήσουν τη μαζική πώληση μουσικής στο Amazon ή στα super market, δεν είναι λύση που τους ενθουσιάζει, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα. 

Περισσότερα, προσεχώς.
avopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου