Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

To νέο απόκτημα της MSC CRUISES στα λιμάνια Πειραιά και Ηρακλείου

Το ακατέργαστο διαμάντι που ονομάζεται ελληνική κρουαζιέρα μπορεί να μην το αξιοποιεί όσο θα έπρεπε η ελληνική κυβέρνηση, όμως οι ξένοι εξακολουθούν να πιστεύουν στις ομορφιές της Ελλάδας και έρχονται για κρουαζιέρες ακόμη και τον Νοέμβριο. 

Πιο συγκεκριμένα, η MSC Cruises επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον της αλλά και την προσήλωση της στην ελληνική αγορά κρουαζιέρας, ανακοίνωσε  την άφιξη του νεότευκτου MSC DIVINA στο λιμάνι του Ηρακλείου  στις 09/11/2012 και στο λιμάνι του Πειραιά στις 11/11/2012.

Το  MSC DIVINA,  ναυπηγήσεως τον Μάιο του 2012, αυξάνει τον στόλο της MSC CRUISES σε 12 κρουαζιερόπλοια.

Αποτελεί το τρίτο πλοίο της κατηγορίας  FANTASIA, έχει μήκος 333 μέτρα, πλάτος 38 μέτρα , αναπτύσσει ανώτερη ταχύτητα 23 κόμβων , έχει χωρητικότητα 140.000 τόνων (grt) , μπορεί να φιλοξενήσει 4.345 επιβάτες σε 1.751 καμπίνες και έχει πλήρωμα  1.470 ατόμων.

«Το MSC DIVINA, με τις βελτιώσεις και τον  σχεδιασμό του παρέχει στους επιβάτες πολυτέλεια, άνεση και καινοτομία εν πλω, δίνοντάς τους την δυνατότητα σε κοινόχρηστους χώρους 30.000 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνουν, 7 εστιατόρια, 20 σαλόνια με μπαρ, 4 πισίνες, γυμναστήριο, bowling, ένα πλήρως εξοπλισμένο καζίνο, 25 ανελκυστήρες, καθώς και το φημισμένο MSC Aurea Spa, να απολαύσουν ξεχωριστές εμπειρίες κρουαζιέρας σε εκπληκτικές τοποθεσίες στην Ελλάδα και τον κόσμο» επισημαίνει η  MSC CRUISES.

Το πλοίο έχει πιστοποιηθεί με τις τελευταίες διαθέσιμες πιστοποιήσεις για τη διαχείριση αποβλήτων, τη προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας  και τις φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις του.

Το MSC DIVINA, έχει πραγματοποιήσει ήδη 22 ταξίδια το 2012, έχοντας ως βασικό λιμένα προσέγγισης σε εβδομαδιαία βάση το Κατάκολο.

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=234354

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου