Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

F1: «Πάγωσε» το Άμπου Ντάμπι ο «Iceman»!


F1: «Πάγωσε» το Άμπου Ντάμπι ο «Iceman»!
Και το θρίλερ στη «μάχη» του τίτλου καλά κρατεί, καθώς με την πρώτη του φετινή νίκη, ο Φινλανδός πιλότος της Lotus, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική εκκίνηση, εκμεταλλευόμενος και την εγκατάλειψη του Βρετανού πιλότου που ήταν μπροστά του για 20 γύρους, διατηρεί - έστω και μαθηματικές - ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η απογοητευτική εκκίνηση του Γουέμπερ, έδωσε την ευκαιρία στον Αλόνσο να ανέβει στην τέταρτη θέση, παραμονεύοντας για ένα λάθος του Παστόρ Μαλδονάδο, ωστόσο όχι μόνο ο πιλότος από τη Βενεζουέλα αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά η εγκατάλειψη του Χάμιλτον τον ανέβασε στο δεύτερο σκαλί!
Από την άλλη, καρδιά πρωταθλητή έβγαλε ο εντυπωσιακός Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος εκκίνησε από τα πιτ και δίνοντας ηρωικές μάχες, σε συνδυασμό με τη σωστή στρατηγική της Red Bull, είδε την καρό σημαία από την τρίτη θέση, γλιτώνοντας με το ελάχιστο (έχει 10 βαθμούς διαφορά πλέον από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο), δύο γκραν πριν το τέλος... Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη καλύτερη απόδοση του Φέτελ ήταν το 2008 στο γκραν πρι του Μονακό, όταν και είχε κερδίσει 14 θέσεις!
Εξαιρετικός και ο Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση, έχοντας μπροστά του τον Παστόρ Μαλδονάδο, ο οποίος στον 21ο γύρο έχασε θέσεις από τους Αλόνσο και Γουέμπερ.
Μεγάλοι άτυχοι του αγώνα αναγκάζοντας το Αυτοκίνητο Ασφαλείας να βγει δύο φορές στην πίστα οι Νίκο Ρόσμπεργκ, Μαρκ Γουέμπερ, Ναρέιν Κερθικέγιαν, Νίκο Χούλκενμπεργκ και φυσικά ο Ρομάν Γκροσεάν, οι οποίοι λόγω των ατυχημάτων τους δεν είδαν την καρό σημαία.
Ομάδες και πιλότοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το γκραν πρι στις ΗΠΑ στις 18 Νοεμβρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου