Social Icons

twitterfacebook

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Demi Moore: Θέλει σαν τρελή να τα φτιάξει με τον Leonardo Di Caprio!


H διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε σύγχυση!
Ως γνωστόν, τον τελευταίο καιρό η Demi Moore προσπαθεί να συνέλθει από την κατάθλιψη και γενικότερα τα προβλήματα που της προκάλεσε ο χωρισμός της με τον Ashton Kutcher, και μάλιστα δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι είναι έτοιμη να ερωτευτεί και πάλι. Δήλωση, η οποία ομολογουμένως μας χαροποίησε καθώς τρέφουμε ιδιαίτερη συμπάθεια στη star του Hollywood ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες περιπέτειές της.
Demi Moore: Θέλει σαν τρελή να τα φτιάξει με τον Leonardo Di Caprio!Ωστόσο, η ίδια η Demi, δεν αφήνει ούτε εμάς ούτε και τον περίγυρό της, κυρίως, να ανασάνει με ανακούφιση, μιας και δεν την αφορά να βρει οποινδήποτε άντρα να ασχοληθεί, αλλά επιθυμεί διακαώς τον... Leonardo Di Caprio! Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της, η διάσημη ηθοποιός έχει βάλει στο μάτι τον γοητευτικό star μιας και πιστεύει ότι οι δυο τους θα κάνουν το απόλυτο ζευγάρι του Hollywood και θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει πλήρως τον Asthon. Mάλιστα, έχει ήδη τις κινήσεις της καθώς τηλεφωνεί και στέλνει απανωτά mail στο αντικείμενο του πόθου της!
«H Demi είναι απελπισμένη για έρωτα και αγάπη. Πιστεύει, ότι ένα ειδύλλιο με τον Leo θα τονώσει και το ηθικό αλλά και την καριέρα της. Μάλιστα, τελευταία περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στη Νέα Υόρκη όπου ο Di Caprio γυρίζει την νέα του ταινία. Bέβαια, όλοι πιστεύουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αφήσει την Erin Heatherton με την οποία διατηρεί σοβαρό δεσμό και είναι και μοντέλο της Victoria's Secret, για τα μάτια της Demi», αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού.
Demi και Leonardo είχαν γνωριστεί το μακρινό 1997 όταν η πρώτη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Bruce Willis. Σύμφωνα με πηγές, και επειδή Moore-Willis βρίσκονταν ένα βήμα πριν το χωρισμό, ανάμεσα στην πρώτη και τον πιτσιρικά τότε Leo είχε υπάρξει ένα αδιόρατο φλερτ. Ωστόσο, εκτός του ότι το πιθανότερο είναι να ήταν απλά ένας θαυμασμός ενός νεαρού, ακόμα, ηθοποιού απέναντι σε μία star, ο Di Caprio δεν έχει απολύτως κανένα σκοπό να επιστρέψει στο παρελθόν και πόσο μαλλον για κάτι τόσο ασήμαντο.
Μα καλά, αυτή η Demi, δεν έχει ρίξει μία ματιά στα κορίτσια που κυκλοφορεί ο Leo; Γιατί σίγουρα, 20αρα, ψηλή, ξανθιά και supermodel δεν την λες...
queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου