Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Η hot φωτογράφιση της Μαίρης Συνατσάκη!

Τα λόγια είναι περιττά σε κάποιες περιπτώσεις. Η φωτογράφιση της Μαίρης Συνατσάκη για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Status είναι μία από αυτές. Η όμορφη παρουσιάστρια ποζάρει πιο hot από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις! 

Η Μαίρη όμως δεν είναι μόνο εμφάνιση... Έχει πολλά να πει και τα λέει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!Μιλά για τον Μύρωνα, την πρώτη της οντισιόν στο Mad πριν από 7 χρόνια, το αργοπορημένο Master Chef που θα το δούμε φέτος αλλά και τα τα tattoos της.

/

Για το Mad
Περνούσα τη rave περίοδό μου και είχα κάτι περίεργες ξανθιές τούφες στα μαλλιά... Είχα φορέσει ένα τζιν και ένα γαριασμένο T-Shirt. Είχα πάει άβαφτη γιατί δεν ήξερα ακόμη πως να βαφτώ. Ήμουν η τελευταία που είδαν εκείνο το Σάββατο, περίμενα 5 ώρες. Όταν τελικά με πήραν αισθανόμουν το περίεργο ω ρε φίλε, δουλεύω στην τηλεόραση χωρίς να έχω μπάρμπα στην Κορώνη.

/

Για το Master Chef
Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα. Μόνο ο τελικός μένει. Πιστεύω ότι το Mega έκανε καλά που δεν το πρόβαλε μέσα στον χειμώνα. Συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα στη χώρα που ίσως και να ήταν προκλητικό να προβαλλόταν ένα show μαγειρικής. Άσε που ο κόσμος δεν ξέρω αν θα είχε τη διάθεση να το παρακολουθήσει εκείνη την περίοδο.

Για τον Μύρωνα
Μένουμε καιρό μαζί αλλά ακόμα δεν έχουμε βάλει κουρτίνες στο σπίτι. Του λέω συνέχεια ότι οι κουρτίνες είναι που γεμίζουν τον χώρο.

/

Διάβασε περισσότερα στο Status που κυκλοφορεί
http://www.tlife.gr/Article/news-sinantsaki/0-99-38014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου