Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αλεξία - Ανδρέας: Κοινή εμφάνιση στο Κολωνάκι


Δυναμώνει το ειδύλλιο μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Αλεξία - Ανδρέας: Κοινή εμφάνιση στο ΚολωνάκιΟ «υπερκομματικός» έρωτας που είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ» μπορεί να μετρά λίγο καιρό, ωστόσο φαίνεται πως είναι πολύ δυνατός, παρά το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις και κυρίως καταβολές.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού πυκνώνουν ενώ ο 35χρονος πολιτικός φαίνεται πως αποκτά στενές σχέσεις και με τα μέλη της οικογένειας Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το ζευγάρι συνέτρωγε το περασμένο Σάββατο σε παραδοσιακό ιταλικό εστιατόριο του Κολωνακίου μαζί με παρέα φίλων μεταξύ των οποίων ο αδελφός της Αλεξίας και δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης.

Τόσο η Αλεξία Μπακογιάννη όσο και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και διαχυτικοί μεταξύ τους. Από την επικοινωνία του Ανδρέα με τον Κώστα φαινόταν ότι μεταξύ τους έχει ήδη αναπτυχθεί μια φιλική σχέση. Η παρέα αφού έφαγε, αποχώρησε από το εστιατόριο λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το ειδύλλιο μεταξύ του 35χρονου πολιτικού και της Αλεξίας ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. Όπως είχε αποκαλύψει το «ΘΕΜΑ» οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην Ικαρία για διακοπές και έδειχναν ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα. Όχι μόνο δεν τους απασχόλησαν τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά αντιθέτως το ρητό «στον έρωτα όλα επιτρέπονται» στην περίπτωσή τους γίνεται πράξη.

Στην πρωτεύουσα το ζευγάρι φρόντιζε να μην δίνει στόχο επιλέγοντας να συναντιέται σε πιο εναλλακτικά στέκια του κέντρου, με την πλατεία Ελευθερίας να αποτελεί τον αγαπημένο του προορισμό. Αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν. Εξάλλου, ο έρωτας δεν κρύβεται…
protothema.gr

Αμάν αυτό το κορίτσι. Μόνο με πολιτικούς θα βγαίνει ;;;; Πάλι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου