Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΕΚ: Προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα


ΑΕΚ: Προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμεναΘετικά αποτιμούν στην ΑΕΚ την επίσκεψη των Βιντιάδη και Χάρις και αισιοδοξούν για την έκβαση του ενδιαφέροντος επένδυσης, ωστόσο φροντίζουν να καλύψουν κάθε ενδεχόμενο.
Η απάντηση των υποψήφιων επενδυτών αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με τη διοίκηση της Ένωσης να μην κάθεται ως τότε με σταυρωμένα τα χέρια. Η αναζήτηση πόρων συνεχίζεται, καθώς υπολογίζεται πως η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα περίπου 500.000 ευρώ για να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Τα 200.000 ευρώ αντιστοιχούν σε οφειλές προς ΙΚΑ και εφορία, ενώ τα 300.000 ευρώ προορίζονται για την πληρωμή των νυν παικτών.
Παράλληλα, ως το τέλος του μήνα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πρέπει να δώσει 2,5 εκατ. ευρώ στην Εφορία για το άρθρο 44, να εξοφλήσει την ληξιπρόθεσμη δόση, αλλά και την επόμενη, την οποία πρέπει να πληρώσει την 1η Οκτωβρίου. Και όλα αυτά, όταν η ΑΕΚ περιμένει ακόμη την απάντηση της Εφορίας για το ύψος των δόσεων των συνολικών οφειλών της, μετά την υπαγωγή στο άρθρο 15.
Τέλος, υπάρχει και το πρόβλημα με το προπονητικό, μιας και η Ένωση δεν έχει δώσει τίποτα στην ιδιοκτήτρια Μεσογαία Α.Ε., αν και η σύμβαση προβλέπει ενοίκιο 600.000 ευρώ ετησίως.
Τα προσδοκώμενα έσοδα δεν είναι πολλά, όμως στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν λύσεις όσο περιμένουν τις εξελίξεις στο ενδιαφέρον των Βιντιάδη, Χάρις.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου