Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο μαδημένος ήλιος του ΠΑΣΟΚ


  Καλοκαιρινό το έχουν κάνει το «πράσινο μαγαζί γωνία» (τα περασμένα χρόνια όμως) οι διάφορες στελεχάρες του ΠΑΣΟΚ.
  • Ο σμπίρος μου στην Ιπποκράτους μου περιγράφει σκηνές απείρου κάλλους που συμβαίνουν κυρίως τον τελευταίο καιρό, τις νυχτερινές ώρες, στο στρατηγείο του ΠΑΣΟΚ όπου τα «γαλλικά» μεταξύ των πρωτοκλασάτων δίνουν και παίρνουν.
  • Γιατί όλοι ξαφνικά θέλουν να κάνουν το δικό τους κόμμα (που ίσως κάποιοι στην αρχή το ονομάσουν πολιτικό φορέα), μαδώντας έτσι τον ήδη ξεθωριασμένο ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
  • Μου λένε λοιπόν σύντροφοι τρομοκράτες μέσα από τα γραφεία της Ιπποκράτους:
  • Κόμμα δικό του θέλει να κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος και γι αυτό τον τελευταίο καιρό έχει πάψει να εμφανίζεται κοντά στον Βενιζέλο και σε επίσημες εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ (πχ 3η Σεπτέμβρη). Αυτόν τον καιρό προσπαθεί να συσπειρώσει μια ομάδα στελεχών του επιπέδου Αλέκου Παπαδόπουλου και Γιώργου Φλωρίδη. Ο ίδιος πιστεύει τελικά ότι θα καταφέρει να τους ομαδοποιήσει σε ένα νέο πολιτικό φορέα.
  • Κόμμα δικό του όμως θέλει να κάνει και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που σε πρώτη φάση θα το εμφανίσει ως φορέα πολιτικού προβληματισμού. Τον ακολουθούν κάποια μικρομεσαία στελέχη, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.
  • Κάτι δικό της όμως ονειρεύεται και η Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και ο Γιωργάκης που έχει το όνειρο να επιστρέψει σαν μετά-ΠΑΣΟΚ.
  • Σημειώστε μια ημερομηνία που σας λέει ο φίλος σας ο τρομοκράτης κι εκεί να περιμένετε καταλυτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ: περίπου στο τέλος του μήνα, μετά την ψηφοφορία των σκληρών μέτρων για τα 11,6 δισ. στη Βουλή θα μετρήσουμε πόσες ακτίνες θα έχουν μείνει στον πράσινο ήλιο.
http://www.newsbomb.gr/tromokraths/story/232176/o-madimenos-ilios-toy-pasok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου