Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κόβεται οριστικά το πρωινό του ΑΝΤ1


Κόβεται οριστικά το πρωινό του ΑΝΤ1 Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την 1η Οκτωβρίου στους δέκτες μας, με μια σημαντική όμως έλλειψη. Το Πρωινό του καναλιού, με τη γνωστή μέχρι σήμερα ομάδα του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου δε θα υπάρχει στη ροή, καθώς το κανάλι αποφάσισε να το «κόψει» οριστικά από το καθημερινό πρόγραμμα.

Έτσι, η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη θα κρατά μέχρι τις 11 το πρωί, και όχι μέχρι τις 10 που διαρκούσε μέχρι τώρα, και μετά θα παίζεται κάποια σειρά σε επανάληψη. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιανουάριο του 2013, όπου και οι υπεύθυνοι του καναλιού θα αποφασίσουν για το μέλλον της ζώνης 11.00-13.00.

Όσον αφορά την Λίτσα Πατέρα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, για την περίπτωση της πρώτης δεν υπάρχει κάποιο μελλοντικό σχέδιο αξιοποίησης, ενώ για την περίπτωση της δημοφιλούς μαγείρισσας το κανάλι σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας εκπομπής μικρής διάρκειας η οποία θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Και αυτό όμως είναι κάτι που θα αποφασιστεί από την νέα χρονιά.

Το «κόψιμο» του Πρωινού ήταν η μόνη λύση για το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς η διαφημιστική αγορά έχει φτάσει σε πτώση της τάξης του 30%. Έτσι, από 1η Οκτωβρίου, το μόνο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα στην τηλεόραση θα είναι αυτό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, μια πραγματικότητα που όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Λιάγκας παλιότερα δεν τον κάνει καθόλου ευτυχή, καθώς η εξάλειψη του ανταγωνισμού μπορεί να σημαίνει μακροπρόθεσμα και την εξάλειψη της ίδιας του της δουλειάς.


http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/59429-kovetai-oristika-to-proino-toy-ant1

Όχι ρε φίλε...τί θα κάνω χωρίς Λίτσα;;;; Καλά ο Φερεντίνος έχει και...άλλες ασχολίες, η Σίσσυ είναι μάνα κτλ. Αλλά η Λίτσα;;;; Η Λίτσα;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου