Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η βαλίτσα, το βοήθημα και το διεθνές ρεζίλι

Ρεζίλι στο αεροδρόμιο του Νόρφολκ της Βιρτζίνια έγινε ζευγάρι ομοφυλοφίλων όταν επιστρέφοντας από την Κόστα Ρίκα περίμενε τις αποσκευές του. Ξαφνικά πάνω στο τρέιλερ είδαν τη βαλίτσα τους κι επάνω της με διάφανη ταινία ήταν κολλημένος ο δονητής τους. Αυτό που για το ζευγάρι ήταν το ακόμη πιο σοκαριστικό ήταν ότι ο δονητής ήταν χρησιμοποιημένος! Οι λοιποί ταξιδιώτες τους έδειχναν και γελούσαν με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να φύγουν από το αεροδρόμιο καταντροπιασμένοι και εκτεθειμένοι.

Έτσι αποφάσισαν να καταθέσουν μήνυση κατά των αρμοδίων του αερολιμένα του Χιούστον Τέξας. Τους κατηγορούν για πρόκληση σκόπιμης συναισθηματικής δυσφορίας, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και αμέλεια. Ζητούν ένα απροσδιόριστο ποσό ως αποζημίωση και απαιτούν από την αεροπορική εταιρεία να πληρώσει την αμοιβή του δικηγόρου τους. Όταν συνέβη το περιστατικό, η εταιρεία προσπάθησε να επανορθώσει με μια κίνηση καλής θέλησης αλλά το ζευγάρι την αρνήθηκε λέγοντας πως θα τα βρουν στα δικαστήρια.

Όπως είπε ο Martin Borger μόλις είδε τη βαλίτσα του αισθάνθηκε τρόμο και σοκ. Ο σύντροφός του Christopher Bridgman ισχυρίζεται πως αυτός που έψαξε τη βαλίτσα τους ήξερε ότι ανήκε σε άνδρα και εσκεμμένα προχώρησε σ’ αυτήν την ντροπιαστική πράξη. Τώρα τη λύση θα τη δώσει το δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: dlisted.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου