Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Παρελθόν για το Μαρούσι το "Πρωινό ΑΝΤ1" ;

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι αυτή την εποχή οι Αμαρουσιώτες ! Ποιος είναι ο λόγος; Μα φυσικά ο σχεδιασμός του νέου τους προγράμματος, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της κρίσης... Οπως συμβαίνει σε όλα τα κανάλια, έτσι και στον ΑΝΤ1, οι άνθρωποι του καναλιού, έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και το στήσιμο του νέου τους τηλεοπτικού "μενού", μιας και όπως σας έχω ξανά πει, με τραγικά πετσοκομμένο προυπολογισμό, προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και να δημιουργήσουν και να μας παρουσιάσουν μία νέα τηλεοπτική πρόταση, όσο το δυνατόν πληρέστερη, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα των τηλεθεατών και η εικόνα του καναλιού που θα βγει στον αέρα, να μην απογοητεύσει... ανεπανόρθωτα κανέναν.

Ετσι, οι περικοπές και το... συμμάζεμα είναι οι λέξεις που... φοριούνται περισσότερο αυτή την εποχή στα γραφεία των διοικητκών, μιας και τίποτα δεν αποφασίζεται, μα τίποτα απολύτως, αν πρώτα δεν έχει μελετηθεί σοβαρά, ότι τους παίρνει πραγματικά για να βγει στον αέρα ! Αποτέλεσμα; Παρά το γεγονός ότι έφτασε ο Σεπτέμβρης, πολλοί είναι οι πονοκέφαλοι των υπευθύνων του καναλιού, μιας και για πολλά πράγματα ακόμα δεν έχουν πάρει τις οριστικές τους αποφάσεις και δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη !

Ποιος είναι ,όμως, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος των Αντεννικών; Για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν και φέτος να φιλοξενούν στο πρόγραμμά τους, το ψυχαγωγικό "Πρωινό ΑΝΤ1" ! Οι άνθρωποι του καναλιού είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το αν πρέπει και φέτος παραδοσιακά, να προχωρήσουν στο στήσιμο του... πατροπαράδοτου, καθημερινού, πρωινάδικου !

Βλέπετε, μετά και το περσινό "ναυάγιο" της πρωινής, ψυχαγωγικής τους ζώνης στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και ο συνδυασμός Φερεντίνου - Χρηστίδου, ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε, και φυσικά μετά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται ο προυπολογισμός τους λόγω κρίσης και λόγω της τραγικής πτώσης της διαφήμισης (διακαναλικό φαινόμενο άλλωστε...)
έχουν μπει στην διαδικασία, για το αν πραγματικά πρέπει να ξανά βγάλουν στον αέρα την πρωινή, ψυχαγωγική τους ζώνη ή όχι...

 Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν οι Αντεννικοί προσανατολίζονται μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια, να ρίξουν φέτος τους τίτλους του τέλους στην πρωινή, ψυχαγωγική τους ζώνη. Ναι, το κανάλι το οποίο "γέννησε" και καθιέρωσε την ύπαρξη των λεγόμενων πρωινάδικων, αυτή την στιγμή προσανατολίζεται στο να βάλει μία τελεία στην ζώνη που εκείνο επέβαλλε πρώτο στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Βλέπετε, οι Αμαρουσιώτες μετά την θερινή, ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη, μελετούν σοβαρά, το να βγάλουν από Οκτώβρη στον αέρα μόνο την καθημερινή, ενημερωτκή τους ζώνη, στην οποία και σχεδιάζουν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση, λόγω των σημαντικών πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων.

Οσο για το πως θα καλυφθεί το κενό που δημιουργείται στο πρόγραμμα αμέσως μετά το τέλος του Γιώργου Παπαδάκη; Το πιο πιθανό είναι λέει να ακολουθύν ως ξεχωριστές εκπομπές τα άστρα και η μαγειρική (κάτι το οποίο ουσιαστικά έχει γίνει από πέρσι) και ίσως αν χρειαστεί η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "FThis TV" να μετακομίσει για δεύτερη φορά και από απόγευμα να πάει πρωί και κάπως έτσι να "μπαλωθεί" η κατάσταση όσο πιο φθηνά και... ανώδυνα (από πλευράς κόστους πάντα) γίνεται.

Παρόλα αυτά, οι οριστικές αποφάσεις - όπως σας είπα και παραπάνω - ακόμα δεν έχουν παρθεί, μιας και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, θέλουν πρώτα να εξανλτήσουν όλα τα περιθώρια της προσπάθειας και μετά να καταλήξουν στην απόφαση της κατάργησης της καθημερινής, ψυχαγωγικής τους ζώνης, μία απόφαση η οποία να είστε σίγουροι πως θα στοιχίσει ακριβά, πολύ ακριβά στην ελληνική τηλεόραση και πως θα προκαλέσει... τσουνάμι, δραματικών, δυστυχώς τηλεοπτικών εξελίξεων!

Εν αναμονή, λοιπον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου