Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ενδιαφέρον για την "Ένωση" από όμιλο επενδυτών

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» ο όμιλος επενδυτών με επικεφαλής τον Γιώργο Δαλακούρα, εξετάζει το ενδεχόμενο, βέβαια υπό προϋποθέσεις, να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, στελέχη του επενδυτικού ομίλου ήρθαν σε επαφή με τον κ. Δαλακούρα και συζήτησαν την προοπτική να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Βέβαια, σε αυτήν την προοπτική έθεσαν όρο, ο οποίος είναι να μη διαρρεύσει σε πρώτη φάση και....
πριν υπάρξουν εξελίξεις η ταυτότητά τους.

Παράλληλα, όπως φέρεται, τα στελέχη αυτά εξέφρασαν στον κ. Δαλακούρα και την ανησυχία τους για την επιρροή που ασκεί στα της ομάδας η «Original 21».

Ο επενδυτικός όμιλος φέρεται να έχει κάνει έρευνα μέσω ορκωτών λογιστών στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, ενώ όπως αναφέρει η «Ελευθεροτυπία», ενήμερος για το ενδιαφέρον είναι εδώ και ενάμιση μήνα ο Πέτρος Παππάς.

Στον επενδυτικό όμιλο συμμετέχουν και παλαιοί παράγοντες της ομάδας, όπως ο Νίκος Στράτος, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Γεράσιμος Έρτσος και ο Γιώργος Κασσαβέτης. Ο τελευταίος, που την περίοδο 1991/92 υπήρξε αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ επί διοίκησης Γενεράκη, φέρεται να προτείνεται για τη θέση του προέδρου εφόσον συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_5050.html


Άντε να δούμε... Μην αγχώνεστε, ο Bob (όχι ο Σφουγγαράκης) Κοζώνης να'ναι καλά!
Ά ρε κουτόχορτο που μας ταϊζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου