Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

5+1 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε στο πρώτο ραντεβού!

5+1 πράγματα που απαγορεύεται να κάνετε στο πρώτο ραντεβού!
Αν θέλετε να υπάρξει και δεύτερο!
Επιτέλους τα καταφέρατε! Ο άντρας των ονείρων σας, σας ζήτησε να βγείτε για ποτό! Εκτός του ότι φυσικά πετάτε στα σύννεφα για την μεγάλη σας αυτή επιτυχία, να ξέρετε ότι ήδη ως γυναίκα θεωρείστε επιτυχημένη και φτασμένη γιατί πολύ απλά καταφέρατε στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που διάγουμε, να κάνετε έναν άντρα, όχι μόνο να σας πλησιάσει αλλά και να σας βγάλει έξω!
Το θέμα όμως, και κυρίως ο χειρισμός του, χρειάζεται προσοχή! Δεν είναι μόνο ότι βεβαιωθήκατε ότι του αρέσετε, το σημαντικό είναι να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για εσάς και μετά το πρώτο σας ραντεβού! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε έναν οδηγό επιβίωσης για το πρώτο ραντεβού, με πράγματα που απαγορεύεται διά ροπάλου να κάνετε, γιατί κακά τα ψέματα, τώρα που τον βρήκατε, είναι κρίμα να τον χάσετε... λόγω βλακείας! Δώστε βάση λοιπόν...
1. Μην ντυθείτε προκλητικά: Θα το λέγαμε αλλιώς για να γίνουμε και πιο γλαφυροί αλλά πιστεύουμε ότι έχετε πιάσει το νόημα! Φορέστε κάτι απλό αλλά σέξι το οποίο γνωρίζετε εξ' αρχής ότι σας πηγαίνει. Προτιμήστε ένα απλό τζιν το οποίο θα αναδεκνύει τη σιλουέτα σας και ένα απλό και φυσιολογικό μπλουζάκι το οποίο θα καλύπτει ένα σεβαστό μέρος του στήθους σας. Όχι ότι έχουμε θέμα με το προκλητικό ντύσιμο ή τα πολύ κοντά φορέματα, αλλά όπως και να το κάνουμε, το μήνυμα που δίνετε αν εμφανιστείτε λες και πάτε στα μπουζούκια και μάλιστα την περασμένη δεκαετία, δεν είναι και το καλύτερο! Να ξέρετε, ότι αφενός θα δυσκολευτεί να σας πάρει στα σοβαρά και αφετέρου, το ραντεβού σας θα καταλήξει στο κρεβάτι, αλλά μέχρι εκεί!
2. Μην είστε υστερική: Χαλαρώστε και δείτε το ραντεβού αυτό σαν μία έξοδο με έναν καλό και... σέξι φίλο σας! Δεν εννοούμε φυσικά να αρχίσετε να... ρεύεστε ή να τρώτε λες και είστε νηστική έναν μήνα, αλλά προσπαθείστε να χαλαρώσετε και να είστε ο εαυτός σας. Σε καμία περίπτωση μην αρχίσετε να μιλάτε για γάμους, ακόμα και αν πρόκειται για γάμο σε ταινία, παιδιά, ή τελοσπάντων σχέσεις! Ακόμα κι αν είστε πολύ καιρό μόνη, και πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε με έναν άντρα, καλύτερα να μην το αναφέρετε γιατί μπορεί να σας φανεί υπερβολικό αλλά εκείνος θα τρομοκρατηθεί και μόνο στη σκέψη ότι είστε, να το πούμε ευγενικά, λυσασμένη! Οπότε, αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να είστε χαλαρή και σε καμία περίπτωση να μην αναφέρετε ότιδήποτε για το μέλλον! Ακόμα κι αν αυτό είναι την επόμενη... μέρα!
3. Mην είστε αγενής: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό και φυσικά αντιερωτικό από μία κακιασμένη και κομπλεξική γυναίκα! Μην είστε αγενής στο σερβιτόρο επειδή έκανε λάθος το ποτό σας και μην σχολιάζετε τους γύρω σας λες και είστε με τις φίλες σας και δεν έχετε τι να κάνετε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με το ραντεβού σας, ή αν θέλετε σώνει και ντε να κάνετε σχόλιο καλό θα ήταν να είναι μόνο θετικό! Χαμογελάστε, όχι σαν χαζοχαρούμενη και πάνω απ' όλα να είστε ευγενική και γλυκιά. Οι άντρες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αντιπαθούν τις κουτσομπόλες και επικριτικές γυναίκες, ασχέτως αν μονίμως σχολιάζουν με τους φίλους τους!
4. Mην αναφερθείτε σε... ψυχολογικά προβλήματα: Μπορεί να περνάτε μία δύσκολη φάση, μπορεί το άγχος και το στρες να σας έχουν καταβάλλει και μπορεί για το λόγο αυτό να έχετε δει έναν ειδικό ή να παίρνετε και κάποια αγωγή, αλλά καλό θα ήταν αυτό να μην αναφερθεί στο πρώτο ραντεβού. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, είναι απολύτως φυσιολογικό να επηρεάζουν την ψυχολογία μας και όποιος το αρνείται είναι απλά ψεύτης! Ωστόσο, δεν είναι η ύπαρξη κάποιων θεμάτων, που όλοι λίγο πολύ έχουμε, αλλά το γεγονός ότι επιλέγετε να το μοιραστείτε με έναν άνθρωπο που μόλις έχετε γνωρίσει. Εύλογα θα αναρωτηθεί ότι μάλλον δεν έχετε και πολλούς φίλους στη ζωή σας και πως το πρόβλημά σας είναι αρκετά πιο σοβαρό απ' όσο δείχνει!
5. Μην πιείτε πολύ: Αντιλαμβανόμαστε ότι σας αρέσει ένα καλό ποτό και πως είστε σε θέση να πιείτε και ένα και δύο ποτηράκια παραπάνω, αλλά το γεγονός ότι αισθάνεστε άνετα μαζί του ή ότι κερνάει αυτός, ο έρμος, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε ντίρλα και να παραπατάτε! Να ξέρετε, ότι σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι είστε μεθυσμένη, δεν υπάρχει περίπτωση να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας, όσο κι αν αρχικά μπορεί να του αρέσατε! Ένας άνθρωπος που μεθάει στο πρώτο ραντεβού, είτε άντρας είτε γυναίκα, δείχνει τουλάχιστον ανισόρροπος! Και ποιος άνθρωπος θα ήθελε, όσο γοητευτικός κι αν είναι ο εκάστοτε ανισόρροπος να κάνει σχέση μαζί του; Κανένας! Οπότε συγκρατηθείτε, πιείτε το πολύ δύο ποτά, και την επόμενη μέρα πέστε στα πατώματα με την παρέα σας! Απλό...
6. Μην μιλήσετε για sex: Ναι ξέρουμε ότι το sex είναι το ζητούμενο και πως κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να βγει ραντεβού με κάποιον αν δεν υπάρχει τουλάχιστον σεξουαλική έλξη, αλλά και το να αναφερθείτε στο θέμα αυτό από την πρώτη σας γνωριμία, δίνει λίγο την εντύπωση... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Είτε μιλήσετε για δική σας σεξουαλική εμπειρία, είτε για φίλης είτε το αναφέρετε απλά και μόνο ως πράξη, να ξέρετε ότι μόνο κερδισμένες δεν θα βγείτε από όλο αυτό, Οπότε καλύτερα να αποφύγετε το θέμα, και ακόμα κι αν το θέσει επί τάπητος το ραντεβού σας, να κάνετε ότι δεν ακούσατε! Μη σας πούμε να κοκκινήσετε κιόλας!
Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου