Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Το Μάιο θα δούμε το νέο Xbox


Το Μάιο θα δούμε το νέο XboxΠληροφορίες θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις πρώτες πληροφορίες για το νέο Xbox στις 21 Μαΐου.
Αρχικά η Microsoft είχε στα σχέδια της να δώσει μικρή γεύση της νέας πολυαναμενόμενης κονσόλας της σε εκδήλωση που θα έκανε στις 24 Απριλίου όμως πληροφορίες μέσα από την εταιρία θέλουν την εκδήλωση αυτή να γίνεται ένα μήνα μετά.
Μέχρι τώρα οι φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν το νέο Xbox να απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο Internet για να λειτουργήσει πράγμα που όπως φαίνεται μάλλον ισχύουν ενώ άλλες φήμες θέλουν την Microsoft να κυκλοφορεί 2 νέες κονσόλες, το Xbox 720 και μία οικονομική έκδοση του Xbox 360 που θα ακούει στο όνομα «Stingray» και η τιμή του θα είναι 99$.
Τέλος στην εκδήλωση της Microsoft το Μάιο το πιο πιθανό είναι να δούμε μερικές από τις λειτουργίες της νέας της κονσόλας μιας και την ολοκληρωμένη παρουσίαση του νέου Xbox θα τη δούμε τον Ιούνιο στην έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3 ενώ στα ράφια των καταστημάτων θα το δούμε  κάπου στα τέλη Νοεμβρίου (τουλάχιστον στις ΗΠΑ)

NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου