Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Slayer και Down την 1 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού

Slayer και Down την 1 Ιουλίου στην Πλατεία ΝερούH 1η Ιουλίου είναι η σημαντικότερη ημερομηνία της χρονιάς για το metal κοινό της χώρας. Είναι η ημέρα που θα δούμε τους Slayer και τους Down στην Πλατεία Νερού, τον καλύτερο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της πόλης.
Μπορείς να πεις ότι είναι η κορυφαία metal μπάντα ever, ότι το “Reign In Blood” είναι ο πιο heavy δίσκος ever, ότι δεν ξεπουλήθηκαν, ότι το κοινό τους είναι το πιο πωρωμένο ever; Ναι, μπορείς, γιατί είναι οι Slayer. Αυτή είναι η απλή αλήθεια. Την 1η Ιουλίου, οι τιτάνες του thrash θα είναι εδώ. Τα σχόλια περιττεύουν. 
Οι Down, το σούπερ-γκρουπ από την Νέα Ορλεάνη, θα έρθει για να κατεδαφίσει. Ο τρελαμένος Phil Anselmo να ξορκίζει τους δαίμονές του και οι υπόλοιποι μάστορες να ξαναγράφουν την ιστορία του metal, αγνά και αγριεμένα. Αλλά έχει κι άλλο: σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα συγκροτήματα που θα δούμε την 1η Ιουλίου.
 
1 Ιουλίου 2013
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
30 ευρώ (τα πρώτα 2000 εισιτήρια) και 35 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και (από 26 Φεβρουαρίου) στο Tickethouse και τα Public. 40 Ευρώ στο ταμείο της Πλατείας Νερού την ημέρα της συναυλίας Οι πόρτες ανοίγουν στις 16.30
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

avopolis.gr


Ε όχι και η καλύτερη metal μπάντα ρε μεγάλε. Ήμαρτον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου