Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

O Tαραντίνο υπόσχεται και πάλι κινηματογραφική τριλογία

O Tαραντίνο υπόσχεται και πάλι κινηματογραφική τριλογίαΓια τον ίδιο τον Ταραντίνο, η συγκεκριμένη σεναριακή επιλογή «φωνάζει» για μια τρίτη ταινία. Η δήλωση αυτή ήταν υπεραρκετή για να ενθουσιάσει τους θαυμαστές του, οι οποίοι προσγειώθηκαν αμέσως μετά, λίγο απότομα, όταν ο σκηνοθέτης τόνισε ότι δεν έχει καταλήξει στην υπόθεση.
Η έλλειψη πληροφοριών για το επικείμενο πλάνο του, έβαλε σε σκέψεις το κοινό του, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ταραντίνο κάνει υποσχέσεις τις οποίες δεν κρατά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το prequel (ταινία- αναδρομή για όσα προηγήθηκαν του βασικού φιλμ) για τις ταινίες «Pulp Fiction» και «Reservoir Dogs» με τους John Travolta και Michael Madsen. Εξίσου χαρακτηριστικό είναι και το τρίτο sequel του Kill Bill που υποτίθεται ότι θα αποτελούσε το τελευταίο μέρος της τόσο αναμενόμενης τριλογίας του σκηνοθέτη. Μια τέτοια ταινία όμως δε έγινε ποτέ.
Αν και τον συναρπάζει η εποχή του ’20, ο Ταραντίνο διατυμπανίζει ότι η ταινία του πιθανότατα θα διαδραματίζεται στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Πιο συγκεκριμένα, «μία από τις δευτερεύουσες ιστορίες της ταινίας «Άδωξοι Μπάσταρδη», που κόπηκε τελικά, αφορούσε μια ομάδα μαύρων στρατιωτών που γίνονται λιποτάκτες το 1944 μετά την απόβαση στη Νορμανδία».
Σε αυτήν την ομάδα επιστρέφει και πάλι ο Ταραντίνο σχεδιάζοντας το επόμενο κινηματογραφικό του εγχείρημα. «Η ιδέα για του Μπάσταρδους ήταν πολύ πιο ευρεία, με πολλές υποϊστορίες. Τα μαύρα στρατεύματα καταστρώνουν τη δική τους αντίσταση σκοτώνοντας λευκούς στρατιώτες και αξιωματικούς στις στρατιωτικές βάσεις και χαράσσουν τη δική τους πολεμική πορεία προς την Ελβετία, ακολουθώντας κατά κάποιον τρόπο την πορεία του χαρακτήρα του Brad Pitt στους Μπάσταρδους».
Ο διάσημος σκηνοθέτης, που είναι υποψήφιος και για Oscar σεναρίου αποκάλυψε ότι αρχικά σκόπευε να γυρίσει όλες αυτές τις ιστορίες ως τηλεοπτική σειρά περιορισμένων επεισοδίων.

click@life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου