Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΟΥΚάδες βγάζουν μεροκάματο ως νταντάδες πλουσιόπαιδων


Η πρόσφατη δολοφονία δυο παιδιών ευκατάστατης Νεουορκέζικης οικογένειας από την Δομινικανή νταντά τoυς οδήγησε τον Τζόναθαν Γκίλιαμ στην απόφαση της ίδρυσης του Tactical Nanny. Πρόκειται για το πρώτο πρακτορείο νταντάδων που έχει στις τάξεις του αποκλειστικά βετεράνους των Αμερικάνικων ΟΥΚ.
«Η συγκεκριμένη οικογένεια είχε στείλει άνθρωπο στον Άγιο Δομίνικο για να τσεκάρει το παρελθόν της νταντάς, αλλά ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα. Αυτό που εμείς προσφέρουμε είναι γυναίκες με προυπηρεσία Navy Seals που είναι εκπαιδευμένες για να αποτρέπουν τέτοιες τραγωδιές».
Αυτό δήλωσε ο 43χρονος Τζόναθαν Γκίλιαμ, πρώην υπολοχαγός των Navy Seals (σ.σ. Και μάλιστα της ίδιας ομάδας που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν) σχετικά με το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα. Το οποίο μάλιστα γνωρίζει ήδη επιτυχία, παρά το υψηλός κόστος (30.75 δολάρια την ώρα) των νταντάδων του.
Όλες οι νταντάδες που έχει στην διάθεσή του το γραφείο είναι βετεράνοι των πολεμικών επιχειρήσεων στο Ιράκ και το Αφγχανιστάν, εκπαιδευμένες όχι μόνο σε πολεμικές τέχνες, αλλά και στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Ενώ ο Γκίλιαμ έχει αναθέσει σε ειδικό ψυχολόγο να τις τεστάρει προκειμένου να βρει ποιανής προσωπικότητα ταιριάζει καλύτερα στην εκάστοτε οικογένεια που ενδιαφέρεται να τις προσλάβει.

techzine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου