Social Icons

twitterfacebook

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αυτοί είναι οι top σαμποτέρ της σεξουαλικής μας ζωής

Και σας έχουμε τις καλύτερες λύσεις
Αυτοί είναι οι top σαμποτέρ της σεξουαλικής μας ζωήςΤο sex είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή. Είναι επόμενο λοιπόν, να είναι αναγκαίο και απαραίτητο. Και μπορεί όλοι εσείς που δεν έχετε σχέση, να βρίσκεστε σε μία κάπως πιο... δύσκολη κατάσταση, αλλά πραγματικά είναι ανεπίτρεπτο για άτομα με δεσμό να παραδέχονται ότι δεν κάνουν sex. Καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να μην έχει όρεξη, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μία προσπάθεια να τους ξεπεράσετε, γιατί κακά τα ψέματα, είναι το... απόλυτο γιατρικό! Παρακάτω σας έχουμε κάποιους από τους πιο κοινούς σαμποτέρ της σεξουαλικής μας ζωής, και πως να τους ξεπεράσετε!
1. H ζωή: Οι ρυθμοί της καθημερινότητας, η δουλειά, το άγχος, μας εξαντλούν με αποτέλεσμα το μόνο που θέλουμε να κάνουμε όταν γυρίσουμε σπίτι, είναι απλά να κοιμηθούμε. Απολύτως κατανοητό, αλλά όχι και υγιές. Προσπαθείστε με το σύντροφό σας, να καθιερώσετε μία βραδιά την εβδομάδα ως δική σας. Αφήστε πίσω τα άγχη και τα προβλήματα και δώστε όλη σας την προσοχή στον καλό σας. Με τον καιρό, οι βραδιές αυτές θα σας γίνουν συνήθεια και πολύ πιθανό να αυξηθούν.
2. Υπερδραστήρια κύστη: Σίγουρα μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Κατά τη διάρκεια του οργασμού, η επικοινωνία ανάμεσα στον εγκέφαλο και την κύστη γίνεται εντονότερη, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να αποβάλλουν ούρα. Αυτό φυσικά λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας της σεξουαλικής επαφής, μιας και κακά τα ψέματα καμία από εμάς δεν θέλει να... ουρήσει το σύντροφό της! Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Υπάρχει ειδική φαρμακευτική αγωγή και επίσης μπορείτε απλά πριν κάνετε sex να επισκεφτείτε την τουαλέτα. Απλό και εύκολο!
3. Έλλειψη ύπνου: Αυτό είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει και τα δύο φύλα. Σύμφωνα με μελέτες, οι άντρες που κοιμούνται λιγότερο από 5 ώρες την ημέρα, έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, ενώ χαμηλά επίπεδα παρατηρούνται και στη γυναικεία λίμπιντο. Γι' αυτό λοιπόν, αφήστε τα ξενύχτια και πέστε στο κρεβατάκι σας. Οι δικαιολογίες του τύπου έχω πολλή δουλειά, είναι απλά δικαιολογίες. Άλλωστε, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη!
4. Ανασφάλεια: Μα είναι δυνατόν να αισθάνεστε ανασφάλεια με το σώμα σας; Μπορεί το στήθος σας να είναι ανύπαρκτο, μπορεί ο πισινός σας να μην θυμίζει αυτόν της Miranda Kerr και μπορεί να έχετε μία υποψία κοιλίτσας, αλλά καλό θα ήταν να ρίξετε και μία ματιά στο σύντροφό σας. Αν αυτός παρουσιάζει το θέαμα του Brad Pitt, τότε καλά θα κάνετε να τρέξετε στο γυμναστήριο! Αλλά επειδή κατά 99% θα υπάρχει ένα μπυροκοίλι, άφθονη τρίχα και ουδεμία υπόνοια γράμμωσης, χαλαρώστε και πολύ απλά χωνέψτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Το να κάνετε sex στο σκοτάδι ή με τα ρούχα, είναι απλά γελοίο!
5. Aλκοόλ: Από που να αρχίσουμε; Μέθη, κακή αναπνοή, δυσκολία... ερεθισμού αλλά και εκσπερμάτισης; Ε δεν κάνει και πουθενά καλό... Εν ολίγοις, αν το αλκοόλ είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα, και τα κενά μνήμης αποτελούν συχνό φαινόμενο, τότε καλύτερα να το κόψετε μπας και σώσετε το συκώτι αλλά και τη σεξουαλική σας ζωή. Περιορίστε το στις εξόδους σας και με... μέτρο!
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου