Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Σ. Καλαφάτης: Λύση η βιώσιμη ανάπτυξη

Σ. Καλαφάτης: Λύση η βιώσιμη ανάπτυξηΤην εκτίμηση ότι, στη παρούσα οικονομική συγκυρία, η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί τη μοναδική στρατηγική που μπορεί να δώσει προοπτική ευημερίας για τον τόπο, εξέφρασε ο Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης, ενημερώνοντας σήμερα την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος του Κοινοβουλίου, για τα χρηματοδοτικά προγράμματα που έχει στη διάθεσή του το ΥΠΕΚΑ προκειμένου να υλοποιήσει τις δράσεις του. 

Ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε αναλυτικά στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και επεσήμανε την ανάγκη εξυγίανσης και εξορθολογισμού του. 

Υπογράμμισε σχετικά ότι, στο πρόγραμμα είχαν ενταχθεί έργα ύψους 4,6 δισ. ευρώ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του δεν ξεπερνά τα 2,1 δισ. ευρώ. 

O Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, επανέλαβε πως η έννοια του περιβάλλοντος δεν αναιρεί εκείνη της ανάπτυξης και μπορούν και οι δύο να λειτουργούν συμπληρωματικά, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών. 
euro2day.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου