Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Θα γίνουν ταινία τα «Φιλαράκια»;

Θα γίνουν ταινία τα «Φιλαράκια»;
Μετά από μία δεκαετία τεράστιας επιτυχίας, και των πιο αγαπημένων τηλεοπτικών χαρακτήρων, οι fans των Friends σίγουρα θα ήθελαν πολύ να ξαναδούν τους αγαπημένους τους Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler και Joey ξανά μαζί.

Ήδη, από το 2004 που τελείωσε η σειρά (την οποία ακόμα βλέπουμε με ευχαρίστηση, κάθε φορά που πετυχαίνουμε σε επανάληψη) ακούγονται φήμες για μεταφορά της ιστορίας των έξι φίλων στη μεγάλη οθόνη. Πόσο πιθανό είναι να γίνει κάτι τέτοιο πράξη; Ο παραγωγός της σειράς, Kevin S. Bright, μίλησε στο τηλεοπτικό περιοδικό, TV Guide, για ένα πιθανό reunion της αγαπημένης παρέας.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ξαναδούμε τα Φιλαράκια σε reunion. Δεν θα υπάρξει ταινία Friends», είπε ο Bright, και εξήγησε ότι «(το sitcom) φτιάχτηκε για να το βλέπουν οι άνθρωποι όταν χαλαρώνουν στο σαλόνι τους, δεν θα μπορούσε να μεταφερθεί με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη».

Την ίδια θέση είχε πάρει, λίγο καιρό πριν, και ο τηλεοπτικός Joey, κατά κόσμον Matt LeBlanc, σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Ο καθένας θα έχει διαφορετική άποψη για το πώς αυτοί οι χαρακτήρες πρέπει να ενσαρκωθούν στη μεγάλη οθόνη, οπότε μία ταινία Friends θα ήταν απογοητευτική για πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά οι περισσότεροι θα απογοητευτούν. Είναι προτιμότεροι να αφήσουμε τους fans να φαντάζονται το μέλλον τον πρωταγωνιστών», είπε.
http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/item/63172-juicy-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου