Social Icons

twitterfacebook

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εγγυητής της Κεντροδεξιάς για την επόμενη μέρα


Ο κύβος ερρίφθη στην προχθεσινή μεταμεσονύχτια σύσκεψη της Αγίας Οικογένειας, ύστερα από πολύωρες αναλύσεις και συζητήσεις επί συγκεκριμένων επιλογών.
Το πολιτικό σκηνικό ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων είναι πιο ρευστό από ποτέ.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εγγυητής της Κεντροδεξιάς για την επόμενη μέραΜε ένα ΠΑΣΟΚ να καταρρέει, μια ΔΗΜΑΡ με το ένα πόδι εκτός Κυβερνήσεως και με μια ΝΔ να παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις προσευχόμενη να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Τούτες τις κρίσιμες ώρες όμως λαμβάνονται και οι πιο καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της Κεντροδεξιάς στη χώρα μας. Σταθμό αυτών των εξελίξεων φαίνεται ότι αποτέλεσε η μεταμεσονύχτια συνάντηση της Αγίας Οικογένειας, όπως πρώτο και αποκλειστικά σας μετέδωσε το newsbomb.gr.
Το σχέδιο όπως αποτυπώθηκε το βράδυ της Τρίτης 30 Οκτωβρίου, έχει σαν βασικές παραμέτρους τη διάλυση της τρικομματικής κυβέρνησης, την αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού και φυσικά την αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ, με κύριο στόχο την επανένωση των κεντροδεξιών δυνάμεων.
Ποιος όμως θα μπορούσε να φέρει εις πέρας με επιτυχία αυτόν τον δύσκολο ρόλο; Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι του "Μυστικού Δείπνου" ήταν αρκετά, με επικρατέστερα εκείνα των κ.κ. Χατζηδάκη και Αβραμόπουλου.
Ύστερα από πολύωρες συζητήσεις οριστικοποιήθηκε το όνομα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, προκαλώντας βέβαια και την έντονη δυσαρέσκεια του Υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος θεωρούσε εδώ και καιρό ότι θα είναι ο πρώτος επιβάτης στο τρένο της διαδοχής.
Η απόφαση αυτή βέβαια μόνο εύκολη δεν ήταν. Οι παράμετροι και τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ουκ ολίγα!

Ο...θείος τα λέει από καιρό....αλλά ποιος τον ακούει. Άλλοοος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου