Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα:Το μαλλιοτράβηγμα της κρίσης-Χαστούκια και φωνές σε σκάλες πολυκατοικίας!


Ζούσαν αρμονικά για χρόνια - Όμως η οικονομική κρίση άλλαξε τα δεδομένα και στην πολυκατοικία εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους...
Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί διαχειρίστρια πολυκατοικίας και ιδιοκτήτρια διαμερίσματος. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (07-11-2012) σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αγίας Τριάδος.
''Αίμα'' στην Ευρώπη-Άνοδος στο Χ.Α-Στο 1,26 το ευρώΑφορμή το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος έχει να πληρώσει κοινόχρηστα εδώ και πέντε ολόκληρους μήνες και συγκεκριμένα, από τότε που απολύθηκε από τη δουλειά της! Οι ενοχλήσεις προς την ίδια και οι διαμαρτυρίες από άλλους ιδιοκτήτες ή ενοίκους διαμερισμάτων δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Όσο για τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είναι 40 ετών περίπου και ανύπαντρη, έχει ζητήσει κατ' επανάληψη συγγνώμη και έχει εξηγήσει ότι το πρόβλημα οφείλεται στο ότι έχει μείνει άνεργη και αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα υπέρογκα έξοδα. Έχει ζητήσει υπομονή την οποία έκαναν οι γείτονες, αλλά το ότι συμπληρώθηκε πεντάμηνο έχει εξοργίσει πολλούς.
Έτσι, η διαχειρίστρια αποφάσισε να την επισκεφθεί στο σπίτι και να απαιτήσει σε αυστηρό ύφος τα χρήματα που οφείλονται για τα κοινόχρηστα. Σύμφωνα με το dete.gr, τα πνεύματα οξύνθηκαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να πιαστούν τελικά στα χέρια και όλη η πολυκατοικία να... σηκωθεί στο πόδι! Ευτυχώς, επενέβησαν ψυχραιμότεροι και τις χώρισαν..
NewsIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου