Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οι Τούρκοι μας πήραν ...τις θαλαμηγούς! 800 αγόρασαν από Έλληνες!



Οι Τούρκοι δεν χάνουν ευκαιρία να ασχολούνται με την ελληνική οικονομική κρίση και να “πανηγυρίζουν” επειδή οι δικοί τους “πλούσιοι” παίρνουν τις θαλαμηγούς των Ελλήνων πρώην πλουσιων.

Η Hurriyet σε ανταπόκριση από την Αθήνα με τον τίτλο «Τελείωσε το συρτάκι» γράφει ότι η οικονομική κρίση που συνεχίζεται στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, κατάφερε δυνατό κτύπημα στα τρόφιμα αλλά και στον τομέα της διασκέδασης.
 Κατά τους 36 μήνες που πέρασαν , έκλεισαν 4.000 εστιατόρια , ταβέρνες και κέντρα διασκέδασης και έμειναν άνεργα 30.000 άτομα (στον κλάδο αυτόν). Οι Έλληνες παραιτήθηκαν πλέον από την συνήθεια τους να τρώνε φαγητό έξω μεσοβδόμαδα. 
Οι καταστηματάρχες στου Ψυρρή, στην Χασιά , στους Θρακομακεδόνες και στην Βάρη , όπως  και στο Μικρολίμανο, Πειραϊκή και Ραφήνα δηλώνουν ότι τυχαίνουν μέρες που κλείνουν δίχως να έχουν κάνει σεφτέ. Όμως είναι δύσκολη κατάσταση ακόμα και τα βράδια Παρασκευής και Σαββάτου, έχουν εξαφανιστεί οι αστακοί και οι γαρίδες και τα μεγάλα ψάρια και ο κόσμος παίρνει σαρδέλες και σαυρίδια. 

 
Η Milliyet δημοσιεύει ανταπόκριση  από την Αθήνα με τον τίτλο «Ο γείτονας πούλησε 800 θαλαμηγούς στους τούρκους σε πολύ χαμηλή τιμή». Στην ανταπόκριση γίνεται αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος η οποία ανέφερε ότι κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια πουλήθηκαν περίπου 800 θαλαμηγοί από Έλληνες σε Τούρκους. 
http://www.onalert.gr/stories/ellinotourkika-thalamigoi-oikonomia

Για το ιστιοπλοϊκό ρε γαμώτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου