Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εva Mendes: Ζηλεύει παράφορα τις θαυμάστριες του Ryan Gosling


Η ζήλεια της Mendes έκανε και πάλι το θαύμα της...
Eίχαμε καιρό να ακούσουμε νέα από το διάσημο και πολυαγαπημένο ζευγάρι Ryan Gosling-Eva Mendes. Μπορεί στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, ξέρετε αυτή στην οποία η Eva εμφανίστηκε με το υπέροχο τουρμπάνι, να έδειχναν αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο, μία νέα ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και έχει να κάνει με τις θαυμάστριες του Gosling και φυσικά τη ζήλεια της Eva.
Εva Mendes: Ζηλεύει παράφορα τις θαυμάστριες του Ryan GoslingΣύμφωνα λοιπόν με διεθνή blogs, το διάσημο ζεύγος απολάμβανε ανενόχλητο το ποτό του στο bar του Four Seasons όταν μία εντυπωσιακή 20χρονη, με σέξι αμφίεση και πλούσια προσόντα χύμηξε ενθουσιασμένη στον Ryan φωνάζοντας πόσο πιο όμορφος είναι από κοντά!
O Gosling από την πλευρά του, ήταν πολύ φιλικός και απάντησε ευγενικά στη θαυμάστριά του, ενώ παράλληλα η Eva από δίπλα έβραζε κυριολεκτικά στο ζουμί της! Μάλιστα, κάποια στιγμή η σέξι λατίνα δεν άντεξε και είπε όλο ειρωνεία: «Aρκετά με τα τετ-α-τετ... Δεν είναι ζωολογικός κήπος διασήμων εδώ».
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η Eva θα ξεστόμιζε κάτι τέτοιο και μάλιστα σε θαυμάστρια του καλού της. Από την άλλη, δεν είναι και λίγα τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ζηλεύει παράφορα και δεν αφήνει τον Ryan να κάνει βήμα. Λέτε τελικά όλα αυτά να είναι αλήθεια;
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου