Social Icons

twitterfacebook

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Λος Άντζελες Λέικερς: Οι… θυσίες του Ντουάιτ Χάουαρντ


Ο Ντουάιτ Χάουαρντ θεωρεί πως ξεπέρασε τις σωματικές του αντοχές στους Ορλάντο Μάτζικ, ενώ δημιουργήθηκαν φημολογίες για επανάκτηση του Ντέρεκ Φίσερ.
Λος Άντζελες Λέικερς: Οι… θυσίες του Ντουάιτ ΧάουαρντΉταν γνωστό ότι ο «σούπερμαν» ήθελε να αποχωρήσει από τους εκπρόσωπους του Ορλάντο. Άλλωστε ζήτησε αρκετές φορές ανταλλαγή και δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του. Μοιραία προκλήθηκε κριτική σε βάρος του, η οποία επηρέασε τον Χάουαρντ…
«Δεν το γνωρίζουν πολλοί αυτό. Όταν χτύπησα τη μέση μου, επηρεάστηκε το αριστερό μου πόδι. Δεν το αισθανόμουν. Είχα σημαντικό πρόβλημα. Σε μία προπόνηση δεν μπορούσα να σκύψω. Είχε νεκρώσει ολόκληρο το πόδι μου. Ο ιατρός μου πρότεινε εγχείρηση, αλλά εγώ δεν δέχθηκα. Παράλληλα έτρεχαν οι υπόλοιπες εξελίξεις. Δεν ήθελα να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι παρατάω την ομάδα. Το αρνητικό είναι πως ο τραυματισμός χειροτέρευε» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Πήγα πάλι σε ιατρό πριν την ανταλλαγή. Αυτός μου είπε ότι ξεπέρασα γρήγορα τις ενοχλήσεις. Πρόσθεσε πως συνήθως απαιτείται ένας χρόνος αποθεραπείας σε αυτές τις περιπτώσεις» συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του, ο Φίσερ παραμένει free agent. Είναι μεν 38 ετών, αλλά έχει κατακτήσει πέντε τίτλους με τους «λιμνάνθρωπους», είναι καλός φίλος με τον… Κόμπι Μπράιαντ και θεωρείται καλή λύση πίσω από τον Στιβ Νας, αν και υπάρχει ήδη ο Στιβ Μπλέικ. Πολλά τα συν για πιθανή επιστροφή του στην «πόλη των αγγέλων» με τις χαμηλότερες δυνατές αποδοχές.
Εν τω μεταξύ, ο «Μάμπα» επιτέθηκε λεκτικά στον Σμους Πάρκερ, που είχε διετές πέρασμα από τους Λέικερς, διάστημα στο οποίο ήταν βασικός. Ειδικότερα, ο Μπράιαντ τόνισε πως ο πρώην πλέι-μέικερ του Άρη και του Ηρακλή ήταν η φθηνότερη λύση και για αυτό έμεινε στην πεντάδα τόσο καιρό! Πρόσθεσε ότι είχε πολύ κακό… χιούμορ.
«Το χειρότερο είναι πως δεν έπρεπε να είναι στο NBA. Τότε ήταν η οικονομικότερη λύση. Δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε ακριβότερο πλέι-μέικερ. Για αυτό τον αφήσαμε να προχωρήσει» δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Παραλίγο να γίνω MVP με τους Σμους Πάρκερ και Κουάμε Μπράουν. Είχα 45% στα σουτ. Να έδινα την μπάλα στον Κρις Μιμ ή στον Κουάμε Μπράουν;». Σίγουρα υπερβολικές τοποθετήσεις και κριτικές, αλλά φυσιολογικές, αφού προέρχονται από τον εκκεντρικό γκαρντ της ιστορικής ομάδας του Λος Άντζελες.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου