Social Icons

twitterfacebook

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Έ. Ακρίτα: «Εσείς που γκρινιάζετε για τα τούρκικα σήριαλ, γιατί δεν βλέπετε τις σειρές της ΝΕΤ;»


Με ιδιαίτερα επικριτικό τόνο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα την απόφαση της ΕΡΤ να «κόψει» την επίμαχη σκηνή με το περιβόητο φιλί, της σειράς Downton Abbey.
«Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα τινάζουν στον –τηλεοπτικό- αέρα καλές προθέσεις άξιων ανθρώπων. Που υπάρχουν» σημειώνει.
Έ. Ακρίτα: «Εσείς που γκρινιάζετε για τα τούρκικα σήριαλ, γιατί δεν βλέπετε τις σειρές της ΝΕΤ;»Παράλληλα, όμως, δεν παρέλειψε να αποδώσει εύσημα στον Αιμίλιο Λιάτσο για την κάλυψη της επίσκεψης της καγκελάριου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. «Στον τομέα των ειδήσεων με Λιάτσο στο τιμόνι, η κάλυψη του ταξιδιού της Μέρκελ έγινε με υποδειγματική δημοσιογραφική ακρίβεια –χώρια που εκείνη την ημέρα, σε τηλεθέαση, τα υπόλοιπα κανάλια είδαν τη σκόνη της!» αναφέρει χαρακτηριστικά στα ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου.
Παράλληλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η κυρία Ακρίτα επέρριψε ευθύνες στους τηλεθεατές εκείνους που γκρινιάζουν για τα τούρκικα σήριαλ λέγοντας: «Ολοι εσείς που γκρινιάζετε για τα τούρκικα σίριαλ και "τς τς τς τι επίπεδο είναι αυτό", τώρα που είχατε ΤΗΝ εναλλακτική με τις εκπληκτικές πολυβραβευμένες σειρές της ΝΕΤ γιατί δεν τις είδατε; Είχατε χάσει το τηλεκοντρόλ ανάμεσα στα παπλώματα; Ή κάνατε... αποχή ως ένδειξη διαμαρτυριας γιατί λογοκρίθηκε το φιλί στο Downton Abbey; Μήπως κάποτε ο τηλεθεατής, αντί να πετάει το μπαλάκι, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του;».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου