Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

5 cocktails για να μοιάσετε στους...πειρατές


Από ένα τροπικό punch μέχρι ένα spicy cocktail, οι παρακάτω προτάσεις της Huffington post τιμούν το πειρατικό πνεύμα με τον καλύτερο τρόπο.
5 cocktails για να μοιάσετε στους...πειρατέςΤο συγκεκριμένο παγωμένο και πικάντικο ποτό περιέχει όλες σχεδόν τις γεύσεις, συνδυάζοντας ρούμι, brandy, μπαχάρι και σουμάδα.
1 1/2 μέρος λευκό ρούμι
1/2 μέρος brandy
1/4 σουμάδα
1/2 μέρος φρέσκο χυμό λεμονιού
Πάγος
Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα shaker και ανακινείστε καλά μαζί με τον πάγο. Σουρώστε το περιεχόμενο σε ένα μεγάλο ποτήρι και γαρνίρετε με τριμμένο μοσχοκάρυδο.
Πείτε «aloha» σε αυτό το τροπικό ποτό που συνδυάζει ρούμι με λεμόνι, passion fruit και γρεναδίνη, όλα φρέσκα και μυρωδάτα.
1 ½ μέρος ρούμι
¼ φρέσκο χυμό λεμόνι
¼ σιρόπι passion fruit
¼ γρεναδίνη
Πάγος
Αναμίξτε όλα τα συστατικά μαζί και ανακινείστε καλά μαζί με τον πάγο. Σουρώστε σε ένα παγωμένο ποτήρι και γαρνίρετε με φαγώσιμα λουλουδάκια για μια έμπνευση από τη Χαβάη.
Δύο ήδη ρούμι και μια φλογερή γαρνιτούρα φτιάχνουν ένα εντυπωσιακό cocktail.
3/4 παλαιωμένο ρούμι
3/4 απλό ρούμι
1/2 χυμό λεμόνι
1/2 χυμό lime
1/2 χυμό πορτοκάλι
1/2 σουμάδα
Δυο σταγόνες Angostura bitters
Ανακατέψτε όλα τα υλικά και σουρώστε σε ένα παγωμένο ποτήρι. Προσθέστε θρυμματισμένο πάγο μέχρι να φτάσει το χείλος του ποτηριού. Βάλτε στην κορυφή μισή λεμονόκουπα άδεια, γεμίστε με ζάχαρη και ρούμι και ανάψτε το. Αφήστε το να καεί για 30 δευτερόλεπτα και να αφήσει το λεμόνι τα έλαιά του και δοκιμάστε.
Αυτός ο πικάντικος και γλυκός συνδυασμός από ρούμι, ανανά και σιρόπι ginger είναι η απόλυτη καλοκαιρινή δημιουργία. Αν θέλετε να παραμείνετε για λίγο ακόμα στο θέρος, δοκιμάστε το…
1 1/2 ρούμι
1 1/2 χυμός ανανά
3/4 σιρόπι
Τριμμένο ginger
1/2 φρέσκο χυμό λεμόνι
1 σταγόνα Angostura bitters
Πάγος
Ανακατέψτε τα όλα μαζί με πάγο. Σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο και γαρνίρετε με κερασάκια.
Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας που λατρεύουν το ρούμι; Δοκιμάστε αυτόν τον συνδυασμό από ρούμι, ανανά και μπαχαρικά.
8 μέρη ρούμι
3 μέρη αφρώδες λευκό κρασί
3 μέρη χυμό ανανά
3 μέρη χυμό lime
2 μέρη σιρόπι
Μπαχαρικά
Πάγος
Αναμίξτε τα όλα μαζί με πάγο εκτός από το αφρώδες κρασί και σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι. Προσθέστε στο τέλος το αφρώδες κρασί και γαρνίρετε.
 clickatlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου