Social Icons

twitterfacebook

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο Βασιλιάς είναι μεθυσμένος...»


Δραματικές αποκαλύψεις από τις τελευταίες ημέρες του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος εμφανίστηκε μεθυσμένος στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου όπου (δεν) εξήγησε γιατί δεν έγιναν οι συναυλίες του.
Τρία χρόνια μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, έρχονται στο φως στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο «Βασιλιάς της ποπ» βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση όταν προετοιμαζόταν για την περιοδεία που είχε σχεδιάσει.
Ο Ράντι Φίλιπς, στέλεχος της εταιρίας που οργάνωνε τις συναυλίες του Τζάκσον, έδωσε στη δημοσιότητα αλληλογραφία ανάμεσα στον ίδιο και άλλους συνεργάτες του τραγουδιστή. Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό συνέβη την ημέρα που ο Τζάκσον είχε προγραμματίσει τη συνέντευξη Τύπου για τις συναυλίες που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. 
Ο Φίλιπς έγραφε σε συνάδελφό του ότι «ο Μάικλ Τζάκσον είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Είναι μεθυσμένος και δεν αντιδρά». Λίγο αργότερα, ο Φίλιπς μπήκε στο δωμάτιο και έστειλε άλλο μήνυμα. «Δεν ξέρω τι να κάνω. Προσπαθώ να τον συνεφέρω. Πρέπει να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου!».
Τελικά, ο Τζάκσον πήγε στο ραντεβού με τους δημοσιογράφους, με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και απάντησε στις ερωτήσεις τους με μικρές και μάλλον ασυνάρτητες φράσεις. 
Η συνέχεια και το άδοξο τέλος του Τζάκσον απέδειξαν ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πίστευαν οι άνθρωποι που τον περιστοίχιζαν.
Πηγή: Newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου