Social Icons

twitterfacebook

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Μην είδατε τον υπουργό; - Οι ... άφαντοι που αφήνουν τη δουλειά για άλλους


Μην είδατε τον υπουργό; - Οι ... άφαντοι που αφήνουν τη δουλειά για άλλουςΜην είδατε τον υπουργό; - Οι ... άφαντοι που αφήνουν τη δουλειά για άλλουςΜην είδατε τον υπουργό; - Οι ... άφαντοι που αφήνουν τη δουλειά για άλλουςΤα μέτρα είναι σκληρά και πολλοί δεν θέλουν να μπουν στο κάδρο. Κάποιοι μάλιστα επιλέγουν να πάρουν το μέρος των υφισταμένων τους, ενώ άλλοι (ακόμη χειρότερα) απλώς... δεν υπάρχουν πουθενά.Δεν μιλάμε για αθόρυβο έργο, αλλά για μη έργο, λένε με νόημα στελέχη κοντά στον Αντώνη Σαμαρά που εμφανίζεται δυσαρεστημένος με συγκεκριμένους υπουργούς σε κορυφαία υπουργεία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος της Κυριακής” υπάρχει μια οκτάδα υπουργών που έχει πάρει ήδη κακό βαθμό, για διάφορους λόγους.
Στο... μπλοκάκι του ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με την εφημερίδα έχει σημειώσει τα ονόματα των κυρίων Στυλιανίδη, Μηταράκη, Μουσουρούλη, Παναγιωτόπουλου, Λιβιεράτου, Τσαυτάρη, Μανιτάκη και Ρουπακιώτη.
Κακό βαθμό έχουν πάρει οι υπουργοί καθώς έχουν αφήσει άλλους (κυρίως το οικονομικό επιτελείο) να βγάλει το φίδι από την τρύπα αποφεύγοντας να συγκρουστούν και να συμβάλουν στο κυβερνητικό έργο...
Λέγεται χαρακτηριστικά πως οι κύριοι Παναγιωτόπουλος και Στυλιανίδης αν και διαθέτουν επικοινωνιακό χάρισμα επέλεξαν ο μεν πρώτος να στηρίξει απλά τα αιτήματα των στρατιωτικών, ο δε δεύτερος να εμφανιστεί όταν προέκυψε θέμα ΟΤΑ παραπέμποντας ωστόσο και πάλι στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κ. Μηταράκης αν και στέλεχος του Οικονομικού επιτελείου δεν έχει στηρίξει επαρκώς τις θέσεις τις κυβέρνησης, ενώ ο κ. Μουσουρούλης εμφανίστηκε, λένε, μόνο για να στηρίξει τα αιτήματα των λιμενικών.
Χωρίς συγκεκριμένο έργο, λένε τα στελέχη του Μαξίμου, μένουν οι κύριοι Λιβιεράτος και Τσαυτάρης, ενώ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλο το βάρος έχει πέσει στον κ. Βουλουδάκη, καθώς οι κύριοι Μανιτάκης και Ρουπακιώτης δεν έχουν προβεί σε σαφής παρεμβάσεις.
Από Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου