Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κιθ Χάρις: "Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο"

Ο Κιθ Χάρις έβγαλε με το... ζόρι ορισμένες λέξεις για το ενδεχόμενο εισόδου του ίδιου και της οικογένειας Βιντιάδη στην ΑΕΚ.
"Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο", ανέφερε ο Άγγλος τραπεζίτης στην εφημερίδα "Sportday".
"Καταλαβαίνω τον λόγο του τηλεφωνήματός σας. Θέλετε να μάθετε για την ΑΕΚ. Συνεχίζουμε εντατικά τον έλεγχο των στοιχείων. Προχωράμε σύμφωνα με το αρχικό μας πλάνο. Καταλαβαίνετε ότι για τέτοιες συμφωνίες και σε τέτοιες διαπραγματεύσεις απαιτείται η μέγιστη μυστικότητα ή η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη", τόνισε αρχικά ο Κιθ Χάρις.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις τόνισε: "Καταλαβαίνω την αγωνία σας, αλλά ορισμένα πράγματα δεν γίνεται να κοινοποιηθούν πριν από την ολοκλήρωσή τους, αφού το παραμικρό μπορεί να βλάψει την πορεία και την κατάληξη των διαπραγματεύσεων. Και είμαι σίγουρος πως κανείς δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως τα πούμε σύντομα και από κοντά".
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κιθ Χάρις θα είναι στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες με σκοπό να βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Άρη και να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου