Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Λος Άντζελες Κλίπερς: Πήραν τον Μπαρνς από τους Λέικερς


Από τη μία ομάδα της «πόλης των αγγέλων» στην άλλη μεταφέρθηκε ο Ματ Μπαρνς συμφωνώντας με τους Λος Άντζελες Κλίπερς των Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν.
Λος Άντζελες Κλίπερς: Πήραν τον Μπαρνς από τους ΛέικερςΗ συμφωνία των δύο πλευρών έγινε στις ελάχιστες δυνατές ετήσιες αποδοχές. Μάλιστα φαινόταν ότι είναι κοντά στην παραμονή στους Λέικερς, ενώ ενδιαφέρον είχαν δείξει και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, Μαϊάμι Χιτ, για τον unrestricted free agent. Εντούτοις ο Μπαρνς υπέγραψε με τους Κλίπερς.
Ο 32χρονος πάουερ φόργουρντ άνηκε στους «λιμνάνθρωπους» τα δύο τελευταία χρόνια. Προγενέστερα είχε αγωνιστεί στουςΓκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Φίνιξ Σανς , Ορλάντο Μάτζικ, Φιλαδέλφεια 76ερς, Σακραμέντο Κινγκς και Νιου Γιορκ Νικς, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 2004 από τους Κλίπερς.
Γνωστοποιήθηκε ότι οι Τσόνσι Μπίλαπς, Γκρίφιν και Πολ συνέβαλαν στη μεταγραφή. Συγκεκριμένα μίλησαν στον ίδιο τον παίκτη, τον οποίο και πρότειναν στη διοίκηση των εκπρόσωπων του Λος Άντζελες. Τελικά η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία, αφού ο Μπαρνς είναι πλέον συμπαίκτης τους.
Τη νέα χρονιά αναμένεται να προσφέρει «ανάσες» από τον πάγκο. Γενικά οι Κλίπερς φαίνεται πως έχουν καλύτερους αναπληρωματικούς φέτος, καθώς έχουν αποκτηθεί ήδη οι Τζαμάλ Κρόφορντ, Γκραντ Χιλ και Ρόνι Τουριάφ. Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο άλλοτε παίκτης του UCLA δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά τα έχει βρει σε όλα με τη νέα του ομάδα.
Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου