Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαρδέλες από τη Νάπολη με λουκάνικο, μελιτζάνα και καραμελωμένο κόκκινο κρεμμύδι


Μια πλούσια, χορταστική ρουστικ συνταγή από την Νότια Ιταλία
Παπαρδέλες από τη Νάπολη με λουκάνικο, μελιτζάνα και καραμελωμένο κόκκινο κρεμμύδιΥλικά 400 γρ Παπαρδέλες300 γρ φρέσκο λουκάνικο 150 γρ ντοματίνια τσέρι 200 γρ μελιτζάνες 150 γρ κρεμμύδια 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 1 κοφτό κγ ζάχαρη3 κγ Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Θυμάρι Αλάτι και πιπέρι ΕκτέλεσηΞεφλουδίστε τις μελιτζάνες και κόψτε τις σε λωρίδες, τηγανίστε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, κατεβάστε από τη φωτιά και αλατίστε ελαφρά.Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, περάστε το από το τηγάνι, προσθέστε το κρασί και τη ζάχαρη και σιγοβράστε για 10 λεπτά, προσθέτοντας ελάχιστο νερό.Ξεφλουδίστε το λουκάνικο και σοτάρετέ το σε μέτρια φωτιά, προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα σε κύβους, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.Βράστε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά, σουρώστε τα και προσθέστε το λουκάνικο, βάλτε το κρεμμύδι στο κάτω μέρος του πιάτου και στρώστε από πάνω τα ζυμαρικά.Γαρνίρετε με τις τηγανητές μελιτζάνες. 
Queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου