Social Icons

twitterfacebook

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Μια σκλάβα του σεξ με προγαμιαίο συμβόλαιο


Στο σεξ όλα επιτρέπονται πόσο μάλλον άμα υπάρχει και προγαμιαίο συμβόλαιο! Μήνυση κατέθεσε μια Ιταλίδα εναντίον του  "Μαρκήσιος ντε Σαντ" συζύγου της για κακοποίηση ύστερα από έξι χρόνια ηδονιστικού έγγαμου βίου επειδή εκείνος της ζήτησε διαζύγιο.
Μια σκλάβα του σεξ με προγαμιαίο συμβόλαιοΗ γυναίκα τα στοιχεία της οποίας για προφανής λόγους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο στο οποίο συναινούσε να γίνει... σκλάβα του σεξ του μελλοντικού της συζύγου!
Το περιστατικό συνέβη στην  Padua και όπως αναφέρει η Daily Mail θυμίζει πολύ την υπόθεση του μυθιστορήματος "Fifty Shades of Grey" του EL James, η οποία πραγματεύεται την σαδομαζοχιστική σχέση ανάμεσα σε έναν πλούσιο επιχειρηματία και μια φοιτήτρια λογοτεχνίας, η οποία υπογράφει ένα έγγραφο συμφωνώντας να συμμετέχει στις σαδομαζοχιστικές  απαιτήσεις του.
Η 31χρονη Ιταλίδα  παντρεύτηκε το 2006 - όταν ήταν 24 ετών - έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό της.
Σύμφωνα με το έγγραφο που υπέγραψαν και οι δύο ο σύζυγός της κατονομαζόταν ως ο "αφέντης" και εκείνη ως... "σκλάβα" του!
Δημοσίευμα της  Daily Telegraph δίνει λεπτομέρειες στα συμφωνηθέντα. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να του ζητήσει να σταματήσει να τη “βασανίζει” θα ήταν η χρήση της κωδικής λέξης "Mario", ή χτυπώντας με το χέρι της 3 φορές σε μια επιφάνεια..
"Η σκλάβα συμφωνεί να υπακούει και να προσφέρει τον εαυτό της για την ικανοποίηση και τις επιθυμίες του αφέντη της. Συμφωνεί να του παραδίδει το κορμί της προκειμένου να το χρησιμοποιεί όπως εκείνος επιθυμεί" έλεγε μεταξύ άλλων το έγγραφο της συμφωνίας τους, ενώ υπήρχε και συγκεκριμένη λίστα με τις "δραστηριότητες" στις οποίες μπορούσε να προβεί ο "αφέντης", όπως για παράδειγμα το να της κάνει σημάδια στο κορμί.
Οι δυο τους χώρισαν πριν από ένα χρόνο και από την πλευρά του ο άντρας ισχυρίζεται ότι όλες οι ενέργειές τους ήταν συναινετικές και πως εκείνη είχε υπογράψει το σχετικό έγγραφο πρόθυμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου