Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Έχασε τη ζωή του κάνοντας σεξ με τις έξι συζύγους του


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο επιχειρηματίας Uroko Onoja κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής του με τη νεότερη από τις έξι συζύγους του, δέχθηκε την επίθεση των άλλων πέντε, οι οποίες οπλισμένες με μαχαίρια και μαδέρια του επιτέθηκαν, ζητώντας να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα.
Έχασε τη ζωή του κάνοντας σεξ με τις έξι συζύγους τουΤότε, ο Onoja επιχείρησε να συνευρεθεί με τις τέσσερις από αυτές και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να συμμετάσχει και η πέμπτη, σταμάτησε να αναπνέει.
Σύμφωνα με την Daily Post της Νιγηρίας, οι δύο από τις συζύγους του συνελήφθησαν, με την κατηγορία του βιασμού, που οδήγησε στον θάνατο του Onoja.
Όπως αναφέρει η νιγηριανή εφημερίδα, ο εκλιπών γύρισε σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο σε μπαρ και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα με τη νεότερη από τις συζύγους του.
Οι άλλες πέντε λέγεται ότι είχαν συγκεντρωθεί, για να συζητήσουν την οικογενειακή κατάστασή τους κι όταν τον είδαν να προτιμά την νεότερη, εξοργίστηκαν και ζήλεψαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα παραπάνω.
Όπως δήλωσε η νεότερη αργότερα στην Αστυνομία, οι άλλες πέντε όταν συνειδητοποίησαν ότι ο σύζυγός τους ήταν νεκρός, έτρεξαν να κρυφτούν στο δάσος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου