Social Icons

twitterfacebook

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Γιατί… επιστρατεύτηκαν Γεωργαντάς και Ηλιάκη;


Μία ακόμα μάχη πρόκειται να δοθεί εν μέσω θέρους, στο τηλεοπτικό τοπίο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί… επιστρατεύτηκαν Γεωργαντάς και Ηλιάκη;Για τις ανάγκες της μάλιστα «επιστρατεύτηκαν» δύο πολλοί γνωστοί και αγαπητοί παρουσιαστές, όπως ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαρία Ηλιάκη.
Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή και θα καταλάβετε τι εννοώ…
Πριν από αρκετές μέρες, πρώτα στο Newsit, αναφέραμε το καινούργιο «απόκτημα» του ALPHA. Συγκεκριμένα σε κείμενο με τίτλο «Ο Άστον Κούτσερ πιάνει δουλειά στον ALPHA» αναφέραμε ότι το κανάλι της Κάντζας εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής των τριών τελευταίων κύκλων της αμερικάνικης σειράς «Two and a half men» με πρωταγωνιστές τον Τσάρλι Σιν και τον Άστον Κούτσερ.

Η σειρά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όποια χώρα κι αν προβάλλεται, θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στη χώρα μας από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου, ενώ μάλιστα ο ALPHA την βάζει κάθε βράδυ στις 9, κόντρα στις τούρκικες σειρές του MEGA και του ANT1. Ποντάρουν δε, τόσο πολύ σε αυτήν που για το λόγο αυτό και το κανάλι της Κάντζας «επιστράτευσε» στη μάχη του απέναντι στις τούρκικες σειρές, το Θέμη Γεωργαντά και τη Μαρία Ηλιάκη. Πώς θα γίνει αυτό; Οι δύο παρουσιαστές είναι οι πρωταγωνιστές της διαφημιστικής καμπάνιας του σταθμού για την αμερικάνικη σειρά. Είναι από τις σπάνιες φορές (για να μην είμαστε απόλυτοι και πούμε «η μοναδική») που παρουσιαστές εκπομπής αναλαμβάνουν την προώθηση μίας ξένης σειράς. Αυτό όμως, αποδεικνύει και το πόσο πολύ ποντάρουν οι υπεύθυνοι του ALPHA στο «Two and a half men» και στη μάχη που θα δίνει στο prime time.
Έτσι, πριν από λίγες μέρες, Θέμης και Μαρία έκαναν τα γυρίσματα για το τρέιλερ στο οποίο αποδεικνύεται πόσο… κολλημένοι είναι με την αμερικάνικη σειρά. Όπως φαίνεται σε αυτά, ακόμα και την ώρα που ετοιμάζονται για τις εκπομπές τους, ακούνε το μουσικό θέμα της σειράς «men, men, men» και χορεύουν σε αυτό.
Μην πούμε περισσότερα και το… κάψουμε καθώς το τρέιλερ, θα βγει σε λίγες ώρες στον αέρα, μέσα από την εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε το και είναι σίγουρο ότι θα γελάσετε πολύ. Και για περισσότερο γέλιο, αρκεί από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 9 το βράδυ να συντονιστείτε στον ALPHA για να δείτε το «Two and a half men» με πρωταγωνιστές (στον 7ο και 8ο κύκλο) τον Τσάρλι Σιν και (στον 9ο) τον Άστον Κούτσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου