Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ποιοι τραβούν… τα μαλλιά τους εξαιτίας των «Βασιλιάδων» και του «Αμαρτήματος»;


" Πρεμιέρα χθες το βράδυ για την καινούργια ελληνική σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» στον ΑΝΤ1.

Μια πρεμιέρα που έκανε τα στελέχη του MEGA να… φοβηθούν και να κατεβάσουν απέναντί της το… βαρύ πυροβολικό τους, τους «Βασιλιάδες».

Το αποτέλεσμα της μάχης ήταν το αναμενόμενο. Οι περισσότεροι τηλεθεατές παρέμειναν κολλημένοι στη σειρά του MEGA, μετριάζοντας την προσδοκώμενη επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1. Οι «Βασιλιάδες», καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής τους, δηλαδή από τις 21:35 έως τις 22:51, σημείωσαν 39,7 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 40,7 στο δυναμικό κοινό. Η καινούργια σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», που προβλήθηκε από τις 22:19 έως τις 23:17, έκανε αντίστοιχα 22,1 και 18,7. Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης να μην ήταν τα αναμενόμενα για το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά θεωρούν σίγουρο ότι τις επόμενες βδομάδες προβολής της, θα σημειώσουν άνοδο. Άλλωστε, παρά τη… φωνακλάδικη έναρξή της, το πρώτο επεισόδιο στη συνέχεια κύλησε πολύ καλύτερα αποδεικνύοντας ότι έχει δυναμική, αφού και οι συντελεστές της, εγγυώνται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

Ωστόσο, η μάχη που έδωσαν «Βασιλιάδες» και «Αμάρτημα» είχε σαν αποτέλεσμα μία άλλη εκπομπή που προβλήθηκε εκείνη την ώρα να μείνει με ελάχιστους τηλεθεατές και να προκαλέσει… έκλειψη τηλεθεάσεων στο κανάλι της. Ο λόγος για τα «Sunshine girls» του ALPHA που έκαναν 2,7 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 2,3 στο δυναμικό κοινό. Η πραγματικότητα για το ριάλιτι ήταν πολύ σκληρή και λογικό είναι στο κανάλι της Κάντζας να είναι απόλυτα δυσαρεστημένοι και να… τραβούν τα μαλλιά τους από απόγνωση βλέποντας το ραβασάκι με τις τηλεθεάσεις της Nielsen. Αλλά ό,τι σερβίρεις… εισπράττεις και πιο λογικό θα ήταν να τραβήξουν τα… μαλλιά αυτών που επέλεξαν να γυρίσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή. Παρά τα… τερτίπια που έχουν κάνει στο μοντάζ προβάλλοντας διάφορα χιουμοριστικά στιγμιότυπα από τη ζωή των… λαμπερών κοριτσιών τους, το ριάλιτι δεν σώζεται με τίποτα, αποδεικνύοντας ότι έκαναν πολύ καλά που δεν το έβγαζαν τόσο καιρό στον αέρα. Κι είναι λογικό να μην την παρακολουθούν οι τηλεθεατές που με όσα βλέπουν σε αυτή, φοβούνται για τα δικά τους… μαλλιά! "
newsit




...Εμείς πάντως βαριόμαστε τους " Βασιλιάδες" ( μέγιστη μπαλαφάρα ), ζαλιστήκαμε από τη ψυχωτική σκηνοθεσία του Ρήγα ( εντάξει ρε μεγάλε, έχουμε δει και εμείς το "24 Hrs" ) και εννοείται ότι αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε τέσσερα γ΄ κατηγορίας τσ..., που θεωρούν τους εαυτούς τους "Sunshine-my ass- girls".
...Α΄ και να μην ξεχάσω...αν η Καλογρίδη στα 45 και βάλε το παίζει κόρη, τότε ο Αντωνόπουλος- μπαμπάς πόσο είναι; 80;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου