Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μεγαλειώδης κίνηση ΜΠΑΤΣΟΚ

Συνήθως προσπαθούμε να είμαστε αποστασιοποιημένοι από το πολιτικό γίγνεσται, μιας και δεν μας βρίσκουν σύμφωνους οι εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όμως θα παρέμβουμε τώρα, καταθέτωντας μια διαφορετική άποψη, η οποία όμως, όσο περνά η ώρα, γίνεται ανατριχιαστικά και πιο ορατή.

Όλοι τώρα έχουν πέσει πάνω στον ΓΑΠ, για την απόφασή του για δημοψήφισμα, ξεχνώντας βέβαια ότι πριν από λίγες μέρες, τον χειροκροτούσαν και αυτοχαρακτηρίζονταν (όλοι τους) σωτήρες της Ελλάδος. Είναι περιττό να ξαναειπωθεί η ανακολουθία των πολιτικών αποφάσεων και της λαϊκής βούλησης. Όλοι φωνάζουν για εκλογές και τα ρέστα και το ΜΠΑΤΣΟΚ χρεώνεται εξ'ολοκλήρου την φθορά και την οργή του κόσμου. Παρότι τα εγκάθετα ΜΜΕ πασχίζουν για το αντίθετο...

Σκέφτηκε κανείς αλήθεια ότι το τωρινό σκηνικό μπορεί να είναι εξ'ολοκλήρου στημένο; Γιατί; Μα φυσικά για να εκβιαστεί η αντιπολίτευση (όλη, κι η Δεξιά και η Αριστερά). Και να εκβιαστεί για να συμμετάσχει σε μια Κυβέρνηση λίγων μηνών, με μόνη αρμοδιότητα το κλείδωμα των όρων που συμφωνήθηκαν προχθές στις Βρυξέλλες. Δηλαδή του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος της χώρας στους δανειστές, της κινεζοποίησης των εργαζομένων, της μόνιμης ζητιανιάς για τη δόση του ΔΝΤ κ.ο.κ. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα εγκάθετα ΜΜΕ, από το πρωί, έχουν λυσάξει με την επωδό "να μην γίνει κάτι που θα εξοργίσει τους Ευρωπαίους και φύγουμε από το Ευρώ", κινήσεις βολευτών για το εθνικό συμφέρον και τα ρέστα. Αλήθεια αυτοί που κάνουν τώρα την μανούρα, δεν είναι οι ίδιοι που πριν από λίγο, ψήφισαν το Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμε και άλλες συμφωνίες υποδούλωσης; 

Αν λοιπόν αύριο μεθαύριο, γυρίσει κανένας από τα "παιδιά" και πει κάτι εναντίον του Μνημονίου, θα γυρίσει ο εκάστοτε Πασόκος και θα του πει: "Αφού εσείς σχηματίσατε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, με σκοπό την κύρωση των αποφάσεων των Βρυξελλών, που ενδυναμώνουν το Μνημόνιο, τώρα τί θέλετε;".Αυτή η πολιτική μανούβρα (καλύτερα σπέκουλα), είναι σίγουρα ΠΑΣΟΚ, σε σύλληψη. Αν βάλεις και στο παιχνίδι και τους δανειστές, που θα παίξουν τον ρόλο του κακού (βλεπε χθεσινές δηλώσεις Μέρκελ-Σαροζί), τότε το σκηνικό είναι έτοιμο.

Αγαπητοί, ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει αυτό, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Η χώρα έχει ήδη πουληθεί και απλά τώρα οι κυβερνώντες πρέπει να ρίξουν και τα μεροκάματα για να κλείσει το πακέτο-προσφορά "Πάρε κόσμε κοψοχρονιά". Παρόλαυτα, εμείς σαν Κουτσομπάλλα, είμαστε αισιόδοξοι, γιατί αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος-καταραμένος (διαλέχτε όποιο σας κάνει περισσότερο), να σώζεται και να επιβιώνει πάντα. Ακόμα κι αν δεν το θέλει ο ίδιος...Και γι'αυτό κλείνουμε με το παλιό αλλά επίκαιρο hit " Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει".

Καληνύχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου