Social Icons

twitterfacebook

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κάντου κόλπα στο κρεβάτι!

Κορίτσια δείτε κι εμπνευστείτε...


Πάρε και καμιά πρωτοβουλία: σκέψου πόσες ήταν πραγματικά οι φορές που η πρωτοβουλία του να κάνετε λίγο καλό σεξάκι, ήταν δικιά σου. Και μην προσθέσεις τις φορές που εκείνος σε τσίγκλησε και εσύ ενέδωσες. Μέτρα μόνο εκείνες τις φορές που εσύ ξεκίνησες το ερωτικό παιχνίδι, εσύ έβαλες φωτιά στα σεντόνια. Προφανώς, δεν αρκεί να του ?καθίσεις?! Εκείνος πρέπει να βλέπει πως διασκεδάζεις, πως σου αρέσει αυτό που γίνεται. Αν το κάνεις αγγαρεία ας μην το κάνεις καθόλου!
Φίλησέ τον και κάπου αλλού εκτός από το στόμα: τα χείλια του αποτελούν το 1% του κορμιού του και όπως καταλαβαίνεις, φίλημα χρειάζεται και το υπόλοιπο 99% του σώματός του! Ειδικά, ένα συγκεκριμένο μέρος πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή σου και όλο το πάθος που μπορείς να διαθέσεις!
Βγάλε όλα σου τα ρούχα: σε θέλει ολόκληρη στο κρεβάτι και όπως σε γέννησε η μαμά σου! Βγάλε τα ρούχα, άφησε τα φώτα ανοιχτά και σταμάτα να ανησυχείς για τα κιλά σου. Σε θέλει ολόκληρη ο άνθρωπος! Αν πρέπει να κρατήσεις κάτι, φόρεσε μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες σου!
Κάνε και λίγη φασαρία: το βουβό σεξ του έχει φύγει από τη μόδα αιώνες τώρα! Οι σούπερ σέξι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά πως ακόμα και οι πιο περίεργοι θόρυβοι μπορούν να γίνουν το τελειότερο προκαταρκτικό στον έρωτα. Οπότε, σταμάτα να παριστάνεις τη Μαρία της σιωπής και ξεκίνα τα αχβαχ.
Περιποιήσου τη μικρή περιοχή: είναι ενοχλητική, είναι επίπονη αλλά η σωστή αποτρίχωση του σώματος και της μικρής σου περιοχής, κρίνεται απαραίτητη για να συνεχίσει να βαίνει καλώς η ερωτική σας ζωή! Σκέψου τον εαυτό σου σαν μια τούρτα που από εμφάνιση είναι χάλια αλλά από γεύση πεντανόστιμη! Πώς θα τον δελεάσεις να σε δοκιμάσει;
Κοίτα τον στα μάτια: άφησέ τον να σε βλέπει την ώρα του σεξ και μην αποφεύγεις την οπτική σας επαφή λες και κάνετε κάτι κακό. Ίσια ίσα που το παιχνίδι με τα μάτια μπορεί να τον κάνει τούρμπο!
Ρώτησέ τον τι του αρέσει: μην αγχώνεσαι πως θα σου πει ότι του αρέσουν και θέλει να δοκιμάσει όλες τις σεξοδιαστροφικές κινήσεις που υπάρχουν. Μπορεί απλά να θέλει να κάνετε σεξ πιο συχνά, να του αρέσει λίγο μασαζάκι ή απλά να τον περιποιήσε λίγο περισσότερο με τα χειλάκια σου. Απλά πράγματα.


Άντε να κάνουμε λήιγη δουλείηίτσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου