Social Icons

twitterfacebook

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

13 tips για καλύτερη τηλεοπτική εγκυμοσύνη

(Πότε θα βγεις; Μας γκάστρωσες!)

1
Φροντίζουμε να μείνουμε έγκυες στην αρχή του Σεπτέμβρη, ώστε να προλάβουμε την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Που θα πει ότι το καλοκαίρι, του δίνουμε και καταλαβαίνει(γκέγκε;)

2
Οι προσπάθειες μας για εγκυμοσύνη κατά την διάρκεια των θερινών μηνών, καλό είναι να μην συνοδεύονται από υπερβολικές κραυγές, γιατί καιροφυλακτούν οι παπαράτσι (που εκτός από μάτια έχουν και αυτιά) και μπορεί να κάψουμε το θέμα απ την αρχή του. Με σοβαρότητα λοιπόν (πάνω από πέντε φορές την εβδομάδα- Κυριακή ρεπό για προσευχή) προσπαθούμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3
Καλό είναι όταν κάνουμε τις προσπάθειες να μην μασάμε τσίχλα, γιατί είναι λαϊκό και φακοί υψηλής ευκρίνειας μπορούν να το καταγράψουν.

4
Όταν μείνουμε έγκυες καλό είναι να μην το πούμε σε πρόσωπο του «στενού φιλικού μας κύκλου» γιατί το θέμα θα καεί πριν το μωρό γεννηθεί και θα μας είναι άχρηστο(το θέμα)

5
Αφήνουμε μια υποψία ότι γκαστρωθήκαμε, με την γνωστή μέθοδο «άβαφο μαλλί». Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να κυκλοφορούμε με άσπρο μαλλί και αμπέχονο. Φυσικές βαφές μας δίνουν το αποτέλεσμα «Courtney Love με ρίζα». Δεν έχει σημασία ποια είναι η Courtney Love και πως μες την θολούρα της ξέχασε ακόμα και τα βασικά, σημασία έχει το καλό αποτέλεσμα στην πρώτη «τυχαία» φωτογραφία στη λαϊκή αγορά(σ.σ από τις τόσες τυχαίες φωτογραφίες που έχουμε δει σε λαϊκές έχω καταλήξει στο αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι οι έμποροι λαδώνονται απ τους παπαράτσι και βγάζουν διπλό μεροκάματο.)

6
Εάν η ρίζα σου υπενθυμίζει την λαϊκή καταγωγή σου που προσπαθείς να διαγράψεις απ την μνήμη σου, δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι η γέννηση ενός παιδιού έχει και τις θυσίες της.

7
Στις πρώτες μας εμφανίσεις στο φακό, κρατάμε την κοιλιά μας σαν να έχουμε πιει μπυρόνια το προηγούμενο βράδυ. Αρνούμαστε την εγκυμοσύνη τους πρώτους τέσσερις μήνες για να μην κάψουμε το θέμα.

8
Όταν πια έχει φτάσει η κοιλιά στο λαιμό τότε το αποκαλύπτουμε σε πρόσωπο του «στενού οικογενειακού μας κύκλου» και κάνουμε το πρώτο εξώφυλλο με τίτλο: «Απίστευτο! Είναι έγκυος!»

9
Κρατάμε την κοιλιά μας όλη την ώρα και μυρίζουμε την καρμπονάρα που φτιάχνει ο μάγειρας σαν μαστουρωμένα εικοσάχρονα στα Μάταλα το καλοκαίρι του 1978(σ.σ «μυρίζουμε-πλάτη πίσω-ξαναμυρίζουμε-χαρούμενες κραυγούλες-δοκιμάζουμε» Αποφύγετε την  χρήση της λέξης «φτιάξε με» γιατί βλέπουν νοικοκυραίοι)

10
 Έχει παρατηρηθεί ότι έγκυες παρουσιάστριες  που άκουγαν την απόλυτη σταρ υπέφεραν από έντονες κλωτσιές του αγέννητου μωρού. Οι γιατροί συνιστούν να αποφεύγεται το κομμάτι Αγάπη από νάιλον, καθώς και οτιδήποτε συνθετικό κατά την διάρκεια των εννέα μηνών.

11
Μια γυμνή φωτογράφηση στους εννέα μήνες  άλα «Ντέμι Μουρ των Πετραλώνων» επιβάλλεται. Είναι σαν να ξέχασες να δηλώσεις την γέννηση αν δεν το κάνεις

12
Λίγο πριν βγει το παιδί στο μάταιο κόσμο αγοράζουμε επώνυμα καρότσια και παιχνίδια καθώς τυχαία ο παπαράτσι μας παρακολουθεί, σε ένα από εκείνα τα κομμάτια με τον τρυφερό τίτλο : «Στην αγορά με φόρμα. Οι τελευταίες λεπτομέρειες»

13
Όταν βγει το παιδί φροντίζουμε να έχουμε ένα ευπαρουσίαστο γιατρό, για τα ιατρικά ανακοινωθέντα που θα ακολουθήσουν μπροστά στις κάμερες. Όχι καραφλός, γυαλίζουν και είναι αντιτηλεοπτικό

Καλή λευτεριά!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου